Nová adaptácia románu „Mosquito Coast“ s Justinom Therouxom

Rodina Therouxovcov spojila svoje sily v seriáli Mosquito Coast, ktorý je natočený podľa najpredávanejšieho rovnomenného románu Paula Therouxa. Jeho literárna predloha bola sfilmovaná už v roku 1986. Tento rok však prichádza v seriálovej adaptácií. V pripravovanej sedem epizódovej novinke si hlavnú úlohu zahral jeho synovec Justin Theroux. 

Príbeh je o nebezpečnej ceste úspešného vynálezcu Allieho Foxa (Justin Theroux), ktorý je znechutený korupciou civilizovaného sveta. Mestský život v USA ho už omrzel, a preto sa rozhodne vziať svoju manželku Margot (Melissa George) a deti Dinu (Logan Polish), Charlieho (Gabriel Bateman) do džungle v Mexiku. Myslí si, že ich tam čaká lepší a jednoduchší život. Netuší však, čomu všetkému budú musieť čeliť. Ich dni sú zrazu horšie a desivejšie ako boli v USA, navyše v pätách im je celý čas vládna agentka Jones (Kimberly Elise). Ako dopadne ich dobrodružstvo?


Apple TV

The Mosquito Coast, dramatický televízny seriál plný šokujúcich zvratov, si môžete pozrieť od 30. apríla 2021 na Apple TV.

Viac o téme: #apple #coast #George #Justin #Melissa #mosquito #paul #seriál #theroux #tv