Michael Schulte vydáva emočnú novinku „Stay“

Karolína Zboniaková, Universal Music s.r.o.

„Nebojte sa veľkých emócií“ je motto Michaela Schulteho. Spevák, skladateľ a muž, ktorý fanúšikom prostredníctvom svojej hudby ponúka hlboký náhľad do vlastného vnútra – veľmi osobného a emocionálneho denníka, z neho v posledných rokoch urobilo jedného z najvýraznejších hlasov nemeckej popovej hudby. Jeho celkové zhliadnutia už dávno prekonali hranicu 100 miliónov a na Spotify má viac ako 3,5 miliónov poslucháčov mesačne.

„Je to zložité“ – stav, ktorým v určitej fáze prechádza takmer každý vzťah. Fáza neistoty, počas ktorej sa musíte rozhodnúť medzi srdcom a hlavou, druhou šancou alebo pauzou. Či pokračovať v boji jeden za druhého, alebo to nechať navždy ísť. Na svojom novom singli „Stay“ Michael Schutle dojemnými slovami opisuje vnútorný konflikt a bolestivú dilemu – zostať, aj keby bolo lepšie odísť. V súčasnej dobe je spevák a skladateľ šťastný vo svojom manželstve, ale tento pocit pozná z minulosti a opätovne ho pozoruje vo svojom okolí.


A Polydor Release; (P) & © 2021 Michael Schulte, under exclusive license to Universal Music GmbH

Pieseň vznikla v spolupráci s hitmakermi Tomom Gregorym, Mollym Irvine (ktorý stojí za minuloročným hitom Topic – Breaking Me) a produkčným tímom Abaz & X-plosive. O mixáž sa postaral Topic.

Viac o téme: #michaelschulte #novinka #singel #Stay