RAYE a Joel Corry v oficiálnom klipe singlu „Bed” stvárnili robotov

Tvár televíznych obrazoviek Joel Corry, známy aj účikovaním v klipe „Head & Heart“ spoločne so speváčkou RAYE a medzinárodnou jednotkou medzi DJ-mi, Davidom Guettom spojili sily a vidieť ich môžeme v novom klipe singlu „BED“, ktorý nás nenechá len tak ležať v posteli.

Duo Davida Guettu a britskej speváčky RAYE je historicky štvrté v poradí, predchádzali mu single ako „Stay (Don’t Go Away)“ či „Make It To Heaven“, ktorého súčasťou bol aj dánsky producent a DJ MORTEN. Úspešnej dvojici v novom klipe robil spoločnosť britský DJ Joel Corry, ktorý v roku 2019 prerazil horúcim letným singlom „Sorry“ sprevádzaným vokálmi Harleyho Maya.


Joel Corry

Výsledok vzájomnej spolupráce trojice interpretov môžeme vidieť v klipe piesne „BED“, ktorá mala premiéru presne 5. marca. Hlavné slovo patrí režisérovi Elliotovi Simpsonovi, ktorý v klipe predstavil robotické verzie speváčky RAYE a Joela Corryho. Klony zároveň predávajú do domácností a i keď sú ľudia nadšení z robotickej spoločnosti a slúžia im skvele, aj vo sete neobmedzených možností sa nič nevyrovná ľudskému kontaktu. Dali by ste prednosť robotovi alebo človeku? Na jednom sa však určite zhodneme, singel „BED” patrí bez pochýb medzi hity roka 2021.

 

Viac o téme: #BED #článok #davidguetta #joelcorry #novinka #officialclip #RAYE