Čoskoro prichádza druhá séria seriálu z herného prostredia „Mythic Quest“

Zaujímavý príbeh z prostredia videoherného štúdia vtipne poukazujúci na úskalia tohto priemyslu sa po prvej úspešnej sérii a špeciálnej lockdownovej epizóde vracia v ďalšej sérii. Komediálnou formou sa seriál „Mythic Quest“ snaží divákom priblížiť ako to funguje vo svete vývoja hier.

Mythic Quest: Raven’s Banquet“ je pomenovanie prvého rozšírenia fiktívnej videohry, ktorá prepožičala svoje meno titulu prvej série. Tá bola odpremiérovaná 7. februára 2020 a jej 9 epizód si diváci veľmi obľúbili vďaka premysleným zábavným prvkom a tematickej aktuálnosti. Originálnym spôsobom sa prvá séria venovala tejto hre z pohľadu skupiny herných vývojárov. V máji 2020 bola vydaná i špeciálna epizóda inšpirovaná pandémiou s názvom „Mythic Quest: Quarantine“.

Vzťahy na pracovisku vo firme, ktorá vytvára populárnu hru sa po stretnutí členov tímu v kancelárii trochu zamotávajú. „Východiskovým bodom“ pre sezónu 2 bude povýšenie Poppy (Charlotte Nicdao). Rob McElhenney, jeden z tvorcov seriálu stvárňuje hlavnú rolu Iana Grimma, ktorý si ako riaditeľ uvedomil, že nebol pre svoj tím k dispozícii vtedy, keď ho najviac potreboval. Tieto okolnosti ho dovedú k tomu, aby sa s Poppy podelil o svoj post. Tento krok je však výzvou, nakoľko sa musia zosúladiť a bráni im v tom vlastné ego. Čeliť budú tiež náročnej úlohe, keď musia vytvoriť veľké rozšírenie pre svoju hru „Raven’s Banquet“, ktorú celý ich tím úspešne vydal.


Apple TV

Druhá séria bude na streamovacej platforme Apple TV+ dostupná od 7. mája 2021.

Viac o téme: #článok #druhá #komédia #Mythic #Quest #séria