Thunder Force je bláznivá komédia o ženskej „super sile“

Na jednej strane je svet, ktorý ohrozujú zločinci a na druhej superhrdinovia. Vo filmovej tvorbe to nie je žiadna novinka. Spiderman, Superman, Batman, Iron Man, všetci sú celosvetovo známi a samozrejme muži. Nemám nič proti mužským hrdinom, no musím povedať, že naše nežné pokolenie má vo filmovom svete superhrdinov oveľa menšie zastúpenie.

To sa však teraz zmení vďaka komédií Thunder Force! Príbeh nám predstaví dve priateľky zo základnej školy, Emily (Octavia Spencer) a Lydiu (Melissa McCarthy). Emily vynašla látku, ktorá dokáže z bežného občana spraviť superhrdinu. A touto mocou obdareným občanom sa stane práve mierne nezodpovedná a pojašená Lydia. Vzhľadom na to, že ide o jedinú látku svojho druhu, z Lydie sa „dobrovoľne nasilu“ stane superhrdinka a spolu s Emily vytvoria prvý superhrdinský tím v Chicagu.


Netflix

Nielen skvelé obsadenie, ale aj trailer nám už v prvých sekundách sľubuje skutočnú zábavu, humor a oddych. Ako sa bude našim dvom hrdinkám dariť v boji proti zločinu zistíte už 9. apríla 2021. Priznám sa, že ja sa už nemôžem dočkať!

Viac o téme: #film #Force #komédia #McCarthy #Melissa #novinka #Octavia #Spencer #superhrdinovia #Thunder