Miley Cyrus vedie osvetovú kampaň so svojou skladbou „Angels Like You“

Americká speváčka a herečka Miley Cyrus, sa preslávila ako Disney hviezda, so svojou postavou Hannah Montany. Teraz má na konte skoro sedemdesiat ocení a koncom minulého roku vydala siedmy štúdiový album „Plastic Hearts“. Skladba „Angels Like You“ mohli fanúšikovia počuť zo spomínaného albumu, ale videoklip bol zverejnený až teraz.

Skladba „Angels Like You“ je o nevyrovnanej láske dvoch ľudí, kde jeden pre druhého nie je vhodný. Singel vyšiel už 26. novembra 2020, ale videoklip k nemu bol svetu predstavený až 8. marca tohto roku. Na réžií sa podieľala samotná speváčka spolu s Alany O’Herlihyovou. Speváčka vo videu leží na tráve a koncertuje na pódiu v trblietavom drese. Videoklip bol natočený 7. februára na Super Bowl #TikTokTailgate 2021, na prvom veľkom koncerte od začiatku pandémie.


Miley Cyrus

Super Bowl #TikTokTailgate 2021 v Tampa na Floride, bol tento rok výnimočný a aj napriek pandémií sa ho zúčastnilo vyše 8 tisíc divákov. „Publikum je plné zaočkovaných zdravotných pracovníkov v prvej línií, ktorí nebojácne a neúnavne bojujú s Covidom 19.“, uviedla speváčka. „Je mi cťou pre vás hrať! Patrí vám neskutočná vďaka!“, dodala Miley. Spolu s videoklipom speváčka vyzýva všetkých, aby sa čo najskôr zaočkovali a spoločne túto pandémiu prekonali. „Všetci sa tešíme, že budeme opäť spolu. Každý z nás môže pomôcť zastaviť pandémiu, keď sa zaočkujeme. Spoločne môžeme spraviť zážitok zo živej hudby opäť realitou!“, končí sa video s osobným odkazom. Neostáva nám nič iné ako veriť, že čoskoro táto kríza skončí a my si budeme môcť užiť hudbu opäť naživo.

Viac o téme: #angels #bowl #covid19 #cyrus #like #miley #plastichearts #super #vaccination #You