Nick Jonas sa počas pandémie cíti ako „Spaceman“

Nick Jonas sa cíti ako kozmonaut! 28-ročný spevák vydal nový singel s názvom „Spaceman,“ v ktorom opisuje svoje pocity z izolácie počas pandémie.

Singel „Spaceman“ hovorí o izolácii počas pandémie COVID-19 a samote, ktorú pociťoval v tomto období. Názov je veľmi výstižný, lebo opisuje ako sme sa v domácej izolácii cítili azda všetci – ako kozmonauti odtrhnutí od sveta vo svojej vzdialenej bubline ďaleko od ostatných. Piesňou sa aj napriek ponurým pocitom, ktoré opisuje, nesie uvoľnený beat doplnený výraznými vokálmi a melódiami, čo nás ľahko prinúti uvoľniť sa a vypnúť od každodenných starostí. 

Člen kapely Jonas Brothers do svojej sólo tvorby zaradil nové piesne „Spaceman“ a „This Is Heaven“, pričom obe budú súčasťou pripravovaného rovnomenného albumu „Spaceman“, ktorý má vyjsť v marci tohto roku. Ochutnávku piesne z albumu poskytol Nick divákom ešte vo februári, keď ju naživo zahral v americkej show Saturday Night Live


UMG (v mene spoločnosti Safehouse Records / Island Records)

Nový singel „Spaceman“ si môžeme vypočuť už od 25. februára 2021 a budeme len dúfať, že sa nám k piesni čoskoro pridá aj videoklip.

Viac o téme: #2021 #album #Brothers #hudba #Jonas #Nick #novinka #single #Spaceman