Krvavá obeta speváčky Bebe Rexha

Bebe Rexha je americká speváčka, ktorá sa prináša svetu množstvo rytmických hitov. V slovenských rádiách dosť často zaznieva jej skladba „I Got You.“ Jej nová pieseň „Sacrifice“ pripravuje pôdu pre jej očakávaný album a taktiež aj jej prvý celovečerný film.

Bebe na svojej sociálnej siete uviedla, že jej nový album je zďaleka tým najnáročnejším a zároveň najplnším projektom, na ktorom kedy pracovala. Nový album má ukázať to, kto v skutočnosti je. Speváčka, skladateľka a hlavne umelkyňa. Skladba „Sacrifice“ je plná tanečných rytmov a fantázie. „Povedz mi čo obetuješ,“ vyzýva svojich fanúšikov. „Obetuj svoje telo do môjho rytmu.“ Predstavte si, že táto skladba vám zaznieva v klube plnom ľudí. A všetci tanečníci na tanečnom parkete obetujú svoje telo do rytmu skladby.


Bebe Rexha

Čo sa týka videoklipu fantázii sa medze nekladú. Ak ste fanúšikmi upírov, určite si prídete na svoje. Skupina kamarátov spolu s Bebe prahnú po krvi v nemocnici. Svoje chúťky si naplnia na tanečnom parkete, kde na nich padá krv. Krvavá obeta v hudobnom klipe. Hovorí, že menej je niekedy viac. Síce jej nový singel vytvára u poslucháča pocit, že je na tanečnom parkete. Ale kto z nás by ocenil padajúcu krv?

Krvavý videoklip a jej skladbu si môžete vypočuť nižšie.

Viac o téme: #album #Bebe #dance #new #newsong #Rexha #Sacrifice