Mimoza vydáva popovú hymnu Young Queen

Karolína Zboniaková, Universal Music s.r.o.

Popová speváčka a textárka Mimoza sa preslávila svojimi výbušnými hymnami a brilantným písaním piesní, aj keď doposiaľ len pre iných interpretov. Teraz sa rozhodla sústrediť na vlastnú umeleckú kariéru a vydáva pieseň „Young Queen“, ktorou vzdáva hold svojej mame, ale aj ostatným matkám, ktoré svoje dcéry nabádajú, aby sa videli ako „young queens“.

„Mama ma naučila množstvo vecí, ktoré mi pomohli prechádzať životom s hlavou hore,“ vraví umelkyňa a predstavuje pieseň o hrdosti, sebaláske a oslave bezpodmienečnej lásky k sebe. „Som presvedčená, že sa v živote nestratíte, keď viete, kto ste a odkiaľ pochádzate,“ vraví Mimoza.


UMG (v mene spoločnosti Island Records)

Jej najnovším autorským úspechom je singel „Kings & Queens“ pre Avu Max, ktorý sa stal platinovým v 12 krajinách sveta. Mimoza ako autorka debutovala už v 17-rokoch piesňou, ktorá sa dostala na prvé miesto hitparády v Japonsku („One In A Million“ od Yamashita Tomohisha). Úspešná bola aj so španielskym hitom „Who’s Loving You“ od Auryn ft. Anastacia a piesňou „Anyway“ (Tyron Hapi ft. Mimoza), ktorý sa stala platinovou v Austrálii. V roku 2018 vydala ultimátnu popovú hymnu „Love For Days“, ktorá získala pozitívnu kritiku a komerčný úspech. Teraz Mimoza vydáva singel „Young Queen“, ktorý je napísaný ako milostný list pre jej rodnú zem – Kosovo.

Viac o téme: #Mimoza #novinka #singel #speváčka #youngqueen