Dua Lipa: tentoraz v roli súdničky

Slávna anglická speváčka, ktorá sa orientuje zvyčajne iba na jej spevácku kariéru, nás tentoraz prekvapila videom o malom skoku do jej súkromia. V krátkom interview totiž uvidíme útržky jej názorov na rôzne témy.

Síce to nie je prvýkrát, čo sa na internetových kanáloch vyskytla z jej strany takáto vsuvka, ale jej názory nie sú monotónne, pretože Dua svoje stanoviská vždy obohacuje o ďalšie informácie a ďalšie otázky.

Tvorcovia si vybrali pre ňu otázky ako: „Máš rada tetovania na tvári? Vedela by si si predstaviť život bez psov? Vedela by si ísť do postele namaľovaná?“ To všetko má hodnotiť odpoveďami ako „M-wah“ alebo „Nah“. Jej singel „Blow Your Mind“ je singlom, kde sa slovo „M-wah“ vyskytuje často, je typickým spôsobom jej vyjadrovania a autenticita odpovedí bola postavená práve na tomto. Vďaka tým slovám si ju fanúšikovia obľúbili a z jej úst to navyše vyznie exoticky.

Dua Lipa je speváčka pochádzajúca z Londýna, ktorá svoju kariéru začala nahrávaním rôznych coverov na sociálne siete. Pochádza z anglicko-albánskej rodiny. Jej rodičia sa presťahovali do Anglicka kvôli nepokojom v Kosove. Preslávila sa najmä pesničkou „One Kiss“, pri ktorej spolupracovala aj so slávnym DJom Calvinom Harrisom – bol to totiž najdlhšie prevládajúci singel ženskej speváčky na priečkach vedľa ďalších hudobných skladieb. Fanúšikov získala nie len svojim výzorom, ale i talentom a samozrejme aj jej príjemným vystupovaním a úsmevom zmäkčila srdcia. Videoklip jej iba dáva možnosť sa pripomenúť ako humanitne je s ľuďmi prepojená a pozná odpovede na najbežnejšie otázky. Ľudia si totiž občas myslia, že celebrity nemajú žiadne problémy alebo sú príliš fajnovky.

Vypočutie si tohto monologického interview je oveľa príjemnejšie pre jej dlhodobých a vernejších fanúšikov ako pre tých, čo o nej počujú prvý raz, pretože si myslíme, že prínos spočíva v budovaní si väčšej dôvery fanúšikov a predsa tí najvernejší už budú poznať staro-nové pikantnejšie veci z jej súkromia a budú bez predsudkov, no i tí noví sú vítaní.


Dua Lipa

Svoje názory s Lipou si môžete už porovnať, pretože klip vyšiel 24. februára 2021.

Viac o téme: #DuaLipa #interview #názory #videoklip