Pátranie po vrahovi neznámej ženy v seriáli „The Gloaming“

The Gloaming, osem epizódový televízny seriál, je o dvojici bývalých policajných kolegov, ktorí spolu veľa rokov neprehovorili. Ich životy opäť spojil nový prípad brutálne zavraždenej ženy. Načakali však, že sa im počas vyšetrovania vynoria zlé spomienky z minulosti.

Príbeh je o detektívke Molly McGee (Emma Booth), ktorej prácou je vyšetrovať vraždy. Pri jednej z nich sa však stane niečo s čím nerátala. Jedno ráno v lese nájdu brutálne zavraždenú neidentifikovateľnú ženu. Na to, aby vyriešila jej náhlu smrť sa musí spojiť s bývalým policajným kolegom Alexom O’Connellom (Ewen Leslie), s ktorým ju viaže jedna nepríjemná udalosť. Stala sa pred dvadsiatimi rokmi a odvtedy spolu nedokázali prehovoriť. Po toľkom čase, pri vyšetrovaní nového prípadu, nájdu spoločnú reč. Pátranie sa spočiatku javilo ako bežné, no postupom času začalo odhaľovať nové nadprirodzené skutočnosti. Na to, aby našli vraha musia čeliť svojej minulosti. Zistili, že stopy tejto vraždy súvisia s ich nevyriešeným prípadom spred dvadsiatich rokov. Na ich ceste za pravdou sa stretávajú s duchmi mŕtvych, ktorí sa ocitli medzi životom a smrťou. Podarí sa im tento prípad raz a navždy vyriešiť?


STARZ

The Gloaming, nadprirodzený kriminálny seriál plný nečakaných zvratov, si môžete pozrieť od nedele 21. marca 2021 na platforme STARZ.

 

 

Viac o téme: #booth #crimi #emma #ewen #gloaming #leslie #seriál #starz #the