Americká speváčka LP a jej odkaz spoločnosti prostredníctvom skladby

Laura Pergolizziová je americká speváčka, ktorú skôr poznáme pod jej umeleckým menom LP. Umelkyňa s talianskymi koreňmi spočiatku písala skladby pre Christinu Aguileru, Ritu Oru či dokonca Rihannu. Jej vkus a talent pre skladanie piesní ju posunul vyššie a preslávil ju. Speváčka sa napokon rozhodla spievať.

Jeden z jej najpopulárnejších songov je „Lost On You“ alebo „Girls Go Wild.“ Určite každý jeden z vás zachytil tieto skladby v rádiu alebo speváčku pozná vďaka jej výzoru. Havranie kučery, výrazné črty tváre a tetovania. LP zdobia umelecké skvosty, nie len na rukách ale aj na jej hrudi. 

Speváčka si aj odniesla titul „umelec týždňa“ v časopise Vogue. Jej emotívne skladby s výstižnými videoklipmi očaria každého. Čo sa týka jej skladieb pôsobia veľmi pohodovo. Ak sa chcete preladiť zo stresujúcich chvíľ na pokojnú vlnu speváčkine skladby vám k tomu pomôžu. Pred pár dňami LP odhalila novú skladbu k jej budúcemu albumu, ktorý by mal vyjsť koncom roka. Skladba „One Last Time“ vás určite naladí na tú správnu pohodovú chvíľu. Vo videoklipe účinkuje aj herečka a priateľka Jaime King. Podstatou videoklipu je ľúbostný príbeh. Láska, neha a vášeň sú podstatou každého vzťahu. Tieto emócie prežívajú aj naše hlavné postavy vo videoklipe. Avšak ich osud sa náhle zmení. Všetka ich krása sa náhle ukončí, keď je LP odvedená od romantickej večere neznámymi páchateľmi. A vtedy sa všetko skončí.

LP sa snaží prostredníctvom sklady odkázať spoločnosti, aby sme si život poriadne užívali, milovali tvrdo, pretože nikdy nevieme kedy to môže skončiť. Každopádne novou skladbou nám chce oznámiť, že svoju kariéru nekončí. Ale práve naopak. Máme sa na čo tešiť. 


French Productions

Skladbu a jej krásny videoklip si môžete pozrieť nižšie.  

Viac o téme: #Last #lovestory #LP #new #One #song #Time