Svieži hit od kanadskej speváčky Tate McRae

Mladá a nedávno objavená speváčka Tate Rosner McRae zverejnila novú skladbu s názvom „Slower.“ Speváčka má len 17 rokov a už sa brodí umeleckými chodníkmi. Okrem svojho jemného hlasu sa jej umelecké vlohy rozšírili aj o tanec. Svoje emócie nevyjadruje len prostredníctvom piesní ale taktiež aj tancom. Hudba a tanec pôsobia nie len na speváčku pozitívne, ale aj na obyčajného laika.

Umelkyňa po niekoľkých tanečných oceneniach zapôsobila aj na speváka Justina Biebera a stala sa súčasťou jeho turné „Purpose.“ Všetky svoje tanečné čísla zverejňovala na svojom YouTubovom kanáli. Až kým sa jedného dňa nerozhodla, že nahrá svoju pieseň na YouTube. Jej prvá pieseň „One Day“ si získala množstvo pozretí. Speváčka naďalej pokračovala v nahrávaní nezávislých piesni, ktoré si napokon všimlo vydavateľstvo RCA Records. Podpísaním zmluvy so spoločnosťou sa začala jej oficiálna kariéra. 

Začiatkom marca mladá kanaďanka vydala novú skladbu „Slower.“ Text piesne napísala ako 14-ročná. Jej tím vytiahol túto skladbu z kúta a rozhodol sa, že ju ukáže svetu. Spočiatku oponovala, že sa jej skladba nepáči. Ale keď text piesne prespievala svojim 17-ročným hlasom zmenila názor a vydala ju. Pieseň nás nabáda aby sme spomalili, pretože nevieme kto nakoniec budeme zajtra. 


SME (od vydavateľa RCA Records Label)

Tate McRae chcela byť vždy tanečnicou a teraz sa začína plniť jeden z jej nečakaných snov. Jej tínedžerské emócie si určite nájdu uplatnenie v hudobnom svete.

 

Viac o téme: #love #McRae #new #Slower #song #story #Tate