Julia Garner ako ctižiadostivá ryšavka v dráme „Tomato Red: Blood Money“

Mať veľké ambície, sny a plány niekedy jednoducho nestačí. Vo filme Tomato Red: Blood Money, od režisérky Juanity Wilson, to na vlastnej koži pocítila aj jeho hlavná hrdinka.

Príbeh je o ryšavke Jamalee Merridew (Julia Garner) a jej bratovi Jonasovi (Nick Roux), ktorí majú veľké ambície a sny. Chcú konečne odísť zo zapadákova s názvom Venus Holler a mať nový, veľkolepý život. Majú plán, prostredníctvom ktorého to chcú dosiahnuť. Mestský tulák Sammy Barlach (Jake Weary) sa vydá na cestu do malého mesta Venus Holler. Jediné po čom túži je vychladené pivo a partia, ktorá mu ho ponúkne. Netušil však, že získa viac ako si želal. Čistou náhodou sa stretne s Jamalee a jej bratom Jonasom, ktorí potrebujú na svoj plán presne takýto typ človeka, akým Sammy je. Ponúknu mu preto stravu, ubytovanie, lepšiu budúcnosť, ak im v tom pomôže. Ale najťažšou vecou, s ktorou musí Sammy bojovať proti korupcií a predsudkom, je jeho vlastné vnútro a démoni v jeho hlave.


Movie Coverage

Film Tomato Red: Blood Money vznikol na základe rovnomenného románu Daniela Woodrella, ktorý napísal v roku 2016. Natočený bol v roku 2017 a od 16. januára 2021 je dostupný širokej verejnosti.

Viac o téme: #blood #daniel #dráma #film #garner #jake #juanita #julia #money #Nick #red #román #roux #tomato #weary #wilson #woodrell