Without Remorse: Michael B. Jordan ako zabijak bez výčitiek

Po dvoch odkladoch premiéry sa filmu Without Remorse dočkáme v už apríli, žiaľ, nie na kinoplátne. Pripravovaný americký akčný triler, ktorý režíroval Stefano Sollima a scenár napísali Taylor Sheridan a Will Staples sa dočká dlho odkladanej premiéry.

Práva na uvedenie filmu získala spoločnosť Amazon Studios, potom ako sa spoločnosti Paramount Pictures nepodarilo film uviesť do kín v troch rôznych termínoch kvôli prebiehajúcej pandémii COVID-19. Na snímku Without Remorse sa môžu fanúšikovia tešiť už 30. apríla na streamovacej službe Prime Video.

Film je založený na rovnomennom románe z roku 1993 od Toma Clancyho a ide o spin-off filmovej série Jack Ryan. Vo filme uvidíme Michael B. Jordana ako Johna Clarka, vojak Navy SEAL, ktorý sa vydáva na cestu pomstiť vraždu svojej ženy, len aby sa ocitol vo vnútri väčšieho sprisahania. Ďalej si vo filme zahrajú Jamie Bell, Jodie Turner-Smith, Luke Mitchell, Jack Kesy, Brett Gelman, Colman Domingo a Guy Pearce.


Amazon Prime Video

V septembri 2018 bolo oznámené, že Michael B. Jordan bude hrať postavu Johna Clarka v dvojdielnej filmovej sérii, pričom pôjde o pokračovanie filmu, ktorý bude inšpirovaný technicko-trilerovým románom, ktorý napísal Tom Clancy, Rainbow Six.

Viac o téme: #b #bell #Bež! #clancy #Jamie #jordan #michael #remorse #sollima #stefano #tom #vycitiek #without