Nick Jonas s Jonas Brothers predstavil novú skladbu „Selfish“

Bývalá Disney hviezda Nick Jonas začínal v skupine Jonas Brothers s bratom Kevinom a Joeom Jonas. Keď sa kapela v roku 2013 rozpadla, Nick sa rozhodol vydať na sólovú kariéru. Tento rok zverejnil svoj tretí štúdiový album s názvom „Spaceman“. Album dostal aj svoju Deluxe verziu, ktorá obsahuje novú skladbu „Selfish“, na ktorej spolupracoval s kapelou Jonas Brothers.

Americká rocková kapela Jonas Brothers, bola založená v roku 2005 a zaznamenala veľký úspech vo filme Camp Rock na Disney Channel. Skupina má na konte päť štúdiových albumov, ale od roku 2013 neboli aktívni. Všetci traja bratia sa vydali sólo kariérou, neprestali sa však podporovať o čom svedčí aj spolupráca na novej skladbe „Selfish“.


UMG (on behalf of Safehouse Records / Island Records)

Skladba „Selfish“ sa nachádza na dodatočnej Deluxe verzie albumu „Spaceman“, spolu s ďalšími štyrmi singlami. Nick v nej vyznáva lásku a vysvetľuje, že chce byť pre ňu jediným na svete. Singel bol zverejnený 15. marca a okamžite rozprúdil debatu. Vzniesla sa vlna kritiky na zlé označenie skladby, keďže bola zverejnená ako: „Nick Jonas- Selfish ft. Jonas Brothers“, avšak Nick je členom tejto kapely. Fanúšikovia si v komentároch začali robiť srandu a pokračovali, ako asi by mohli vyzerať ďalšie skladby. Toto chybné označenie, však neubralo na kvalite skladby, ktorú fanúšikovia náležite ocenili.

Viac o téme: #Brothers #debate #joe #Jonas #kevin #Nick #Selfish #Spaceman