DJ JUSTUS – VIP Exklusiv: víkendová show

DJ Justus, tiež známy ako Justus Schipper, je mladý holandský DJ a začínajúci producent elektronickej hudby, ktorý už ako 20 ročný absolvoval medzinárodné turné a vydal niekoľko singlov v spolupráci s vydavateľstvami Spinninˈ Records a Armada Music.

Justusov príbeh sa začal už v roku 2014 na koncerte Afrojacka v Ziggo Dome v Amsterdame, kde mladíka táto hudba pohltila natoľko, že si v tú istú noc išiel kúpiť svoj prvý DJ set. Mixovaniu sa venoval tak vášnivo, že obyčajné hobby onedlho prerástlo v kariéru. Najskôr remixoval už existujúcu hudbu na malých klubových koncertoch avšak postupne si uvedomil hodnotu vlastnej tvorby. Pri skladaní svojej hudby čerpal zo svojho hudobného vzdelania a hlbokej inšpirácie od Aviciiho, Axwella a Afrojacka.

V roku 2017 Justus odišiel zo školy aby sa mohol plne venovať svojej hudobnej produkcii. Ešte v ten istý rok sa Justusova hudba hrala po celom svete a to práve jeho idolom Afrojackom. Za rok 2018 mladý DJ absolvoval neuveriteľných šesť turné naprieč Áziou, popri ktorých koncertoval aj v Tel Avive, Hamburgu a na Cypre.


[Merlin] Armada Music, Kontor Records (v mene spoločnosti Kontor Records); LatinAutor – PeerMusic, LatinAutorPerf, BMI – Broadcast Music Inc., BMG Rights Management (US), LLC, Abramus Digital a spolky vlastníkov práv na hudbu (5)

Justus debutoval v Armada Trice skladbou Not Over You, ktorou podľa slov fanúšikov, trafil klinec na hlavičke. Hneď po nej vydal ďalší dynamický hit – tanečnú verziu piesne Time To Say Goodbye od Andrea Boccelliho prostredníctvom vydavateľstva Spinninˈ Records. Okrem svojich pôvodných skladieb Justus pozitívne prekvapil aj svojimi neoficiálnymi remixami piesne Don‘t Start Now od Dua Lipy.

Je sa na čo tešiť. Mladá vychádzajúca hviezda totiž pokračuje v stúpaní v rebríčkoch a čoskoro vydá hneď dve ďalšie skladby týkajúce sa tvorby Warner Music. Môžeme sa na jeho set tešiť aj na Rádiu VIVA v piatok od 23:00 do polnoci spolu s DJmi ako je DJ Zonderling, DJ Meduza a DJ Sigala.

Viac o téme: #djjustus #radioviva #vikendovaparty #vipexklusiv