DJ LOST FREQUENCIES – VIP Exklusiv: víkendová show

Felix De Laet si pod svojim umeleckým menom Lost Frequencies stihol vytvoriť slušné meno medzi top najlepšími umelcami modernej éry. Kariéra tohto 27-ročného hudobného producenta sa začala vyvíjať pomerne rýchlo a jeho hudobná platforma stále rastie. Kde sa začala jeho cesta?

Umelecký pseudonym Lost Frequencies sa viaže na staré hudobné klasiky, ktoré používal na tvorbu remixov. Samotné Felixove experimenty s hudbou začínajú v Belgicku, kedy v roku 2014 vydal remix na country pieseň od Eastona Corbinsa „Are You With Me“. Remix sa neskôr objavil v Corbinovom druhom albume, vďaka čomu Felix dostal príležitosť na spoluprácu od spoločnosti Armada Music. Oficiálne zverejnený remix singlu vyrazil priečky top piesní i mimo Belgicka, čím si získal meno v krajinách Európy a Austrálie. Rovnaký úspech získal aj singel „Reality“ uverejnený o rok neskôr.

Neskôr vydaná pieseň „Beautiful Life“, na ktorej spolupracoval so Sandrom Cavazza, spustila ďalší projekt. Pieseň bola súčasťou pripravovaného albumu „Less is More“, ktorý napokon vyhral cenu za album roka 2016.


SME (v mene spoločnosti Epic Amsterdam)

Od roku 2018 až do tohto momentu sa venuje vlastnej nahrávacej značke s názvom „Found Frequencies“, v rámci ktorej vyšiel aj jeho druhý album „Alive and Feeling Fine“. Okrem posledného albumu sa fanúšikovia dočkali i nového DJ setu s názvom „Ocus Gin“ inšpirovaného originálnou značkou prírodného ginu z Belgicka. Vynechať nesmieme ani živé vystúpenia na najsofistikovanejších svetových festivaloch ako Tomorrowland či Coachella. Možnosť vystúpiť mal aj s rovnako skvelými The Chainsmokers, ktorí v tej dobe dominovali v rebríčku rastúcich pop interpretov.

Lost Frequencies patrí medzi talentované jednotky súčasného house a popu, no mieri stále vyššie. Značka „Found Frequencies“ predstavuje revolučné štartovacie pole pre jeho nasledujúce hudobné úspechy a umelecký rast. Set od Lost Frequencies bude hrať aj každú nedeľu vo VIP Exclusive od 02:00 do 03:00 na Rádiu VIVA.

Viac o téme: #djlostfrequencies #radioviva #vikendovashow #vipexklusiv