DJ MIKE WILLIAMS – VIP Exklusiv: víkendová show

DJ Mike Williams je rodákom z Holandska. Vlastným menom Mike Willemsen prvýkrát ukázal svoje nadanie už ako 4-ročný, kedy sa začal učiť na klavíri, aby svoje hudobné nadanie o 10 rokov neskôr zužitkoval, keď už ako 14 – ročný pravidelne vystupoval v menšom tanečnom klube.

Jeho prvým singlom bol „Konnichiwa“, ktorý vyšiel 31. januára 2015. Krátko na to ho začali oslovovať viaceré vydavateľstvá. 29. februára 2016 vydáva „Sweet & Sour“ (6. v rebríčku Beatport Top 100) pod patronátom spoločnosti Musical Freedom, ktorý patrí DJ-ovi Tiëstovi. Ten s ním neskôr spolupracuje na singli „I Want You“, ktorý vyšiel 5. augusta 2016. Na Ultra Music v roku 2016 si ho Tiësto pozval, aby s ním vystupoval a toho istého roku sa spolu predviedli aj na legendárnom Tomorrowlande. Dá sa povedať, že mladého Williamsa si zobral pod svoje krídla a ukázal svetu.

16. mája 2016 vydáva „Groovy George“, na ktorom spolupracoval s Justinom Mylom. Rok 2016 bol pre debutanta na scéne mimoriadne úspešný. Účinkoval aj na festivale Mysteryland. V Septembri sa podieľa na singli „Feel the Love“ od Janiecka. 17. októbra 2016 vydáva „Take Me Down“ už pod legendárnym holandským vydavateľstvom Spinnin‘ Records. Vystupuje tiež na Amsterdam Dance Event s remixom skladby „Money Maker“.


WMG (v mene spoločnosti Spinnin‘ Records (Distribution))

Po tomto úspešnom roku sa z Williamsa stáva už overená kvalita a tak v nadchádzajúcich rokoch nemá núdzu o pracovné príležitosti. Vedie vlastnú rozhlasovú reláciu s názvom „Mike Williams on Track“ na stanici SLAM! Spolupracuje s hviezdami ako Felix Jaehn so songom „Feel Good“ (2017), „Lullaby“ s R3HAB (2018), „The Beat a Wait Another Day“ s Mestom (2018), „I’m Not Sorry“ s Hardwell (2019), „Make You Mine“ s Moa Lisa (2020), „I Hope You Know“ s Jonas Aden (2021).

Hudobný producent a DJ sa svojim fanúšikom tiež pripomína raz za mesiac so streamom „On Tour with Mike Williams“. V ňom detailnejšie predstavuje, aké strasti a radosti, prináša život z tohto prostredia. „Vďaka jeho tvrdej práci, obrovskému talentu, nohami pevne na zemi, odhodlaným ambíciám a nasadeniu je Mike Williams momentálne najväčším hráčom medzi umelcami, ako aj najväčším prísľubom budúcnosti.“

Viac o téme: #djmikewilliams #radioviva #vikendovashow #vipexklusiv