DJ MORGAN PAGE – VIP Exklusiv: víkendová show

Morgan Page je kľúčovým článkom elektronickej hudby. Producent a DJ nominovaný na GRAMMY získal za svoje desiatky úspešných vydaní stovky miliónov prehratí na streamovacích platformách.

Morgan Page prerazil svojou hudbou v Severejnej Amerike už pred viac ako desiatimi rokmi a odvtedy si dokázal vybudovať veľké sledovanie na sociálnych sieťach. Page pravidelne v priebehu rokov účinkoval na významných festivaloch po celom svete, vrátane Coachella, EDC, Electric Zoo, Burning Man a Ultra Music Festival, ako aj na nespočetne veľa predstaveniach v najlepších svetových arénach a kluboch.

Mimo hudby sú dvomi hlavnými vášňami Pagea prírodné prostredie a technológie. Najlepšia varianta preňho je tá, kde sa tieto dve oblasti spájajú. Producent, ktorý šoféruje Teslu nainštaloval solárne panely, ktorými poháňa svoje nahrávacie štúdio. Vždy je pripravený využívať najnovšie vynálezy aby bol vždy na špici technologického sveta. V roku 2013 Page predstavil verejnosti jeho prehliadku svojho repertoára s názvom „Morgan Page Presents 3D Tour“. Išlo o priekopnícky pohlcujúci vizuálny zážitok s využitím v tom čase rodiacej sa 3D technológie. V roku 2014 v spolupráci so spoločnosťami Oculus, DTS a Alienware vyprodukoval prvé lyrické video vo virtuálnej realite pre jeho samostatný singel „In The Air“. Vďaka tomuto vzniklo partnerstvo so spomínanou spoločnosťou Oculus pre jeho singel „Open Heart“. Naposledy produkoval hudbu pre spoločnosti Tesla a SpaceX.


Morgan Page

Morganov projekt „Morgan Page’s Quick Tips“ predstavuje spôsob, ako Page môže odovzdať svoje obrovské množstvo vedomostí a skúseností nedočkavej mase hudobníkov a producentov. Tento projekt by im mal pomôcť pri prelomení kódu tvorivosti a zlepšení toku práce. MPQT sa skladá z radu 750+ krátkych tipov a 50+ hlbších článkov, ktoré sú k dispozícii online.

Morgan Page prezentuje svoj DJ set každý piatok na Rádiu VIVA od 21:00 do 22:00.

Viac o téme: #djmorganpage #radioviva #vikendovashow #vipexklusiv