DJ ZONDERLING – VIP Exklusiv: víkendová show

Atmosférické a zároveň tajomné duo, ktorého začiatky priniesli veľa prekvapení. Zonderling ponúka netradičný hudobný zážitok, ktorého vstup do hudobného priemyslu podčiarkol štart nových spoluprác a jedinečnej tvorby.

Tak pútavo ako znie samotný Zonderling je aj ich pôvod. Rodiskom tvorby dvoch spoluproducentov je sever Holandska, ktorý bol ideálnym priestorom na tvorbu práve súčasného tanečného štýlu. Názov „zonderling“ má v slovenčine význam „výstredný“, čím doslova evokujú unikátnosť ich tvorby.

Cestu si začali budovať už v roku 2011 singlom „Sonderling“, ktorého sa v priebehu niekoľkých mesiacov ujalo pár DJ-ov, čím si singel rýchlo získal viac než 3 milióny videní na YouTube. V tom čase bola identita producentov neznáma a vo vzduchu viseli aj otázky mierené na vydania novej hudby. To ostalo nevyjasnené, až kým sa Zonderling nevrátil na scénu v roku 2014 so singlom „Pruillip“ a „Zonnewind“. Podpísali kontrakt so Spinnin‘ Records a nový singel „Tunnel Vision“ v spolupráci s Don Diablom si doteraz stihlo nazbierať už 10 miliónov zhliadnutí.


WMG (v mene spoločnosti Spinnin‘ Records (Distribution)); UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, LatinAutor – PeerMusic, LatinAutorPerf a spolky vlastníkov práv na hudbu (2)

Zonderling nespochybniteľne obohatil priemysel house hudby modernej doby, čo značí aj spolupráca s DJ Lost Frequencies spred 3 rokov. Ich hudba pohlcuje osobitú atmosféru holandských ulíc a prvotriedny techno zážitok. Jeho výnimočné DJ sety si môžete vypočuť krátko po ich svetovej premiére v piatkovej VIP Exklusiv od 23:00 do polnoci na Rádiu VIVA.

Viac o téme: #DJ #radioviva #vikendovashow #vipexklusiv #Zonderling