DJ MARTIN GARRIX – VIP Exklusiv: víkendová show

Už viac nemusíte hľadať jedinečnú šou jedinečného Martina Garrixa. Každý týždeň Garrix rozprúdi tú najlepšiu zábavu svojimi megamixmi všetkých žánrov. Nikde inde nenájdete také úžasné spojenie tanečnej hudby s originálnym hudobným vkusom.

Martina Gerarda Garritsena vám určite nemusíme predstavovať. Za posledných 10 rokov ho spoznal celý svet elektronickej aj popovej hudby – on však stále pokračuje. Ako hudobný vizionár a inovátor s jasným a stále sa rozvíjajúcim zvukom skúma progresívne druhy elektronickej hudby, ako napríklad big room house, electro, future bass a mnohé ďalšie. Martin Garrix sa stal hlavnou tvárou množstva festivalov po celom svete, založil vydavateľstvo, pomáhal ďalším umelcom a tri roky po sebe (2016 až 2018) vyhral prvé miesto v rebríčku 100 najlepších DJov, ktorý vytvára magazín DJ Mag. Okrem toho vydal knihu a stál na čele mnohých neziskových projektov podporujúcich lepší prístup k vzdelaniu či výskum rakoviny.

Garrixov príbeh sa začína v roku 2004, keď ho ako 8 ročného zaujalo vystúpenie DJ Tiesta pri zahajovacom ceremoniáli olympijských hier. Ako tínedžer začal vytvárať vlastnú hudbu. V roku 2013 vydal vlastnú skladbu, ktorá všetko zmenila. “Animals”, vydaná v júni 2013 sa stala obrovským hitom a dokázala zmeniť hudobný priemysel. Po tom, ako sa dostala na prvé miesto rebríčkov v Spojenom kráľovstve a do najlepšej desiatky v ďalších ôsmich krajinách, dokázal, že tvrdá a tanečná hudba nielen že môže dosiahnuť rovnaký úspech ako tá popová, ale môže získať multplatinový status a viac ako miliardu streamov na množstve streamovacích platform. Garrix sa už ako 17 ročný stal hudobníkom svetového formátu.


SME (v mene spoločnosti Epic Amsterdam)

Aj v nasledujúcich rokoch obsadzoval popredné priečky rebríčkov s množstvom skladieb ako napríklad spolupráca s Usherom “Don’t Look Down” (2015), či s Edom Sheeranom a ich skladbou “Rewind Repeat It”. Taktiež spolupracoval s osobnosťami ako David Guetta, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Dillon Francis, Dua Lipa, Sander van Doorn, Avicii, Khalid a mnoho ďalších.

Hodinový set Martina Garrixa si môžete vypočuť krátko po jeho svetovej premiére každú sobotu od polnoci do 01:00 na Rádiu VIVA v relácii VIP Exklusiv.

Viac o téme: #djmartingarrix #radioviva #show #víkend #vipexklusiv