Festivalová hymna od najznámejších DJ-ov – Distant Memory

Populárni DJ-ovia vytvorili skladbu, ktorú by sme určite ocenili na festivale. Holandskí umelci R3HAB a W&W sa spojili s austrálskym talentom Timmy Trumpet a vydali najnovší track „Distant Memory.“

Populárnych umelcov určite poznáme, pretože sa vyznačujú rytmickými skladbami. Tanečná hudba, house music a electro music. Ich skladby nám vyhrávajú či už v rádiu alebo v klube. Talent v spojení s umelcami vytvára dokonalú hudbu. Predstavte si, že ste v klube. Tancujete na parkete, po tvári vám od vzrušenie a dusného vzduchu steká pot. A v tom príde tá skladba. Hudobné tóny a svetelné reflektory vás prebudia. Adrenalín vo vašom tele rapídne stúpol a vy tancujete. Vychutnávate si prítomný okamih.

A práve skladba „Dinstant Memory“ od troch známych DJ-ov vás prebudí opäť k životu. Skladba obsahuje vokály, mohutný drop a melodickú melódiu s ikonickou trubkou Timmyho.

Pozitívne emócie prežívajú aj samotní tvorcovia nového singlu. Ich nadšenie z novej skladby neskrývali. Pocity a emócie zdieľali na svojich sociálnych sieťach. „Tvorba hudby pre život je zvláštny pocit a robiť ju s priateľmi je na vysokej úrovni. Som nadšený, že spolupracujem s Timmy Trumpet na našom druhom collabe a už dlho hľadám tú pravú skladbu na vytvorenie s W&W. „Distant Memory“ bude tvorcom festivalových humbukov, ale čo ho robí špeciálnym, je kontrast medzi zasnenými omámenými veršami a úžasným droppom. Timmy, Willem a Ward vytvárajú obrovskú energiu, ktorá udržuje umelecký proces svieži a inšpirujúci. Dúfam, že sa vám to bude páčiť.” R3HAB.


R3HAB

Okrem chytľavej skladby vás určite poteší aj videoklip, v ktorom sú zobrazené časy počas ktorých sme si mohli užívať festivaly a párty (neviem ako si človek užíva podniky). Vidíme aj zábery priamo z festivalov, kde si fanúšikovia užívajú hudbu a prítomný moment spojený so svetelnými a špeciálnymi efektami. „Distant Memory“ bude určite jedna z top skladieb, ktorú budeme počúvať na festivaloch po skončení pandémie. Zatiaľ si ju môžeme vychutnávať v pohodlí našich domovov.

Viac o téme: #Distant #festival #memory #music #new #R3HAB #song #Timmy #Trupmet #W & W