The Avener feat. Manu Lanvin vydávajú singel Run Away With Me

Karolína Zboniaková, Universal Music s.r.o.

Tristan Casara, alias The Avener, nie typický DJ a producent. Okrem brilantnej obsluhy elektroniky a hudobných softvérov je predovšetkým majstrovský hudobník, ktorý od svojich 5 rokov študoval hru na klasický klavír na konzervatóriu hudby v Nice.

Jeho prvý album The Wanderings of the Avener vydal pre štyrmi rokmi a odpálil ho singlom „Fade Out Lines“, prerobenou piesňou od Phoebe Killdeer, ktorý sa stal celosvetovým hitom a pomohol umelcovi posunúť sa v rebríčku elektro scény. Získal prestížne platinové a zlaté ocenenia vo viac ako 10 krajinách a v roku 2015 bol označený za najlepšieho elektro umelca počas French Music Awards. Následne sa vydal na turné po prestížnych kluboch, miestach a festivaloch po celom svete.


The Avener

Po dlhom čakaní teraz The Avener vydáva svoj druhý album Heaven, ktorým umelec potvrdzuje svoj talent pre tvorbu melancholických skladieb s prenikavou atmosférou prerušovanou moderným rytmom. Práve spolu s Manu Lanvinom vydávajú singel „Run Away With Me“, ktorý je už dostupný na všetkých streamovacích platformách.

Viac o téme: #album #DJ #Heaven #manulanvin #novinka #producent #runawaywithme #singel #theavener #tristancasara