Lost Frequencies a jeho ďalšia klubová pecka Rise

Felix De Laet je belgický DJ a hudobný producent. Poznáme ho pod jeho umeleckým menom Lost Frequencies. Tak ako väčšina umelcov aj on si musel svoju slávu vydobyť.

V roku 2014 urobil svoj prvý remix na country umelca Eastona Corbina. Skladby nahral na SoundCloud. A tam sa začala rozvíjať jeho kariéra. Spoločnosť Armada Music  A&R objavili nádejný hudobný talent a rozhodli sa ponúknuť mu spoluprácu. A práve vtedy sa svetu odhalil ďalší talentovaný DJ. Lost Frequencies sa preslávil skladbou „Are You With Me.“ 

Momentálne otvára svoj rok 2021 hudobnou novinkou „Rise.“ Pieseň sa otvára akustickou gitarou a budí u poslucháča dojem, že pôjde o pohodovú skladbu. Avšak po niekoľkých sekundách skladba začína naberať iný smer. So zachovaním gitary prichádzajú aj elektronické prvky. Energia stúpa, keď k tónom je pridaný aj spevákov vášnivý a silný hlas. Kombinácia všetkých beatov ukazuje, že toto je ďalšia festivalová skladba. 

A samozrejme aj videoklip má svoje čaro. Farebný videoklip baviacich sa ľudí, ktorí stúpajú vyššie a vyššie. Vďaka zvučnému nahromadenie celej skladby pieseň spolu s klipom rezonuje emocionálne a fyzicky, čo v poslucháčovi vyvoláva silnú túžbu vstať a tancovať. Vstávame a zatíname zuby po tom náročnom roku, ktorý sme si prežili. Nie je žiadny spôsob, ktorý by nás zastavil. Umelec nás motivuje, ako jednoducho máme vstať a žiť. Táto skladba chytí za srdce. Určite sa máme na čo tešiť, keď sa znovu spustí vlna festivalov a my budeme môcť vstať a tancovať.


SME (od vydavateľa Epic Amsterdam)

Nesmieme zabudnúť, že 27 ročný DJ podporuje aj začínajúce talenty. A to tak, že v spolupráci s Armada Music založil svoju vlastnú spoločnosť s názvom Found Frequencis. Umelec uviedol, že spoločnosť poslúži ako „domov pre jeho hudbu“ a „vydavateľstvo pre začínajúce talenty.“ Kto vie, možno jedného dňa objaví aj nádejný talent práve zo Slovenska.

Skladby vyšla v marci a vypočuť si ju môžete na tomto videu.

Viac o téme: #debut #festival #Frequencis #Lost #new #Rise #song #sony