Speváčka Lana Del Rey korčuľuje na opustenej ceste, spomínajúc na minulosť

Americkú speváčku, skladateľku a hudobnú producentku Lanu Del Rey poznáme určite všetci. Ale jej pravé meno je Elizabeth Wooldridge Grant.

Už ako dospievajúce dieťa si prešla veľmi ťažkým obdobím. Ako 15-násť ročná bola závislá na alkohole a musela stráviť nejaký čas na internátnej škole, kde ju zo závislosti vyliečili. Svoju vášeň k hudbe objavila vďaka jej strýkovi, ktorý ju učil hrať na gitare.  Začala hrávať ako čašníčka alebo spievala v rôznych kluboch. Prešla si dlhý kus cesty, kým začala brať spievanie vážne a začalo sa jej dariť. A dnes je z nej celosvetová spevácka hviezda.

Lana pred pár dňami zverejnila hudobné video „White Dress,“ ktoré je úvodnou skladbou jej najnovšieho albumu „Chemtrails Over The Country Club“


UMG (od vydavateľa Polydor Records)

Na videu vidíme speváčku, ako si obula kolieskové korčule a vracia sa spomienkami na minulosť. Premáva sa cestou v opustenej púšti. V piesni je doslova cítiť úprimnosť a hlboké city speváčky, ktorá sa myšlienkami vracia späť do minulosti. Vracia sa na jej začiatky, keď bola len čašníka v bielych šatách.  Zamýšľa sa nad jej jednoduchším životom pred slávou a premýšľa, či by bolo lepšie, keby ju nikdy nemala. Hudobný priemysel a život na verejnosti ju veľmi hnevá. Zaujíma ju ako by mohla robiť životné rozhodnutia, aby mala šťastnejší život. Lana Del Rey ukázala svetu, že stále dokáže prekvapiť. Jej hlboké vyjadrenie v  skladbách chytia za srdce, nie jedného fanúšika.

Na sociálnej sieti napísala, aké pocity umelkyňa prežíva: „Čo sa mi na tej piesni páči, je to, že keď sa dostanete na koniec, pochopíte, o čo presne ide. Neznášam, keď počujem pieseň, ktorá má skvelú melódiu, ale vôbec netuším, o čom hovoria.“

Viac o téme: #album #Chemtrails #Club #Country #Del #Dress #Lana #new #Over #Rey #song #the #White