Dua Lipa nás pozýva do štábu s pesničkou We’re Good

Speváčka Dua Lipa, o ktorej sme hovorili už v zopár našich článkoch, zaujala miesto opäť v ďalšom. K pesničke We’re Good vydáva dodatkový videoklip pre tých fanúšikov, ktorých hudobný klip zaujal a túžia sa o ňom dozvedieť viac.

Umelci sa inšpirujú vo svojej tvorbe viacerými udalosťami, len aby mohli priniesť spoločnosti nejaký zážitok a sú radi ak ich tvorba odráža ich osobnosť. Niekto má v hudbe rád melódiu, niekto sa zameriava na text, niekto na oboje, a ten človek, ktorý si otvorí tento článok patrí do poslednej kategórie – fanúšika „Behind The Scenes“ a fanúšika Dua Lipy.

Čo sa týka samotného významu pesničky, Dua nad ním konštantne ešte stále premýšľa. Pesnička je z jej pripravovaného druhého albumu „Future Nostalgia“ a na trh sa dostala pred mesiacom. Predpokladá sa, že je akýmsi zlatým stredom jednej konkrétnej životnej situácie, kedy ste vo vzťahu s niekým a ten vzťah vám nevyjde, pretože začnete cítiť niečo k druhému človeku a sama opisuje, že sa za to nemôžete hnevať na druhého človeka ak sa zaľúbi, pretože sa môžete zaľúbiť aj vy a nemali by ste sa za to pohádať, ale byť zadobre. Je to kolobeh života.


Dua Lipa

V druhej časti sa opisuje ako taký videoklip vyzerá. Dua je vo videoklipe so svojím štábom. Opisuje prostredie, v ktorom sa nachádza a pre zobrazenie myšlienky si vybrala scénku z Titanicu. Nachádza sa na lodi a hostia sú kŕmení morskými rakmi. To všetko je ale opisný postup, ale už len jedným kliknutím sa môžete dozvedieť, čo jednotlivé symboliky znamenajú.

Zaujímavosťou je ak ste znamenie býk, tak vám klip padne dvojnásobne dobre, pretože celý videoklip sa točí okolo gréckej mytológie. Ak poznáte navyše podrobnosti o tomto znamení, symboliky až tak skúmať nemusíte, pretože na prvý pohľad už z drahých šiat vidno, že toto konkrétne znamenie má rado luxus.

Dua sa vyjadrila, že je z videoklipu nadšená a nakoľko budete nadšení vy si môžete porovnať v „Dua Lipa: We’re Good: Behind The Scenes“ videu z 22. marca 2021.

Viac o téme: #are #Behind #článok #Dua #Good #Lipa #Scenes #štáb #symbolika #the #Titanic #videoklip #We