Big Shot: Pútavý príbeh z prostredia ženského basketbalu

Trénovať ženský tím obzvlášť v tínedžerskom veku nie je vôbec jednoduché. Rýchlo to zistí aj tréner Korn, ktorý si uvedomí, že pri tejto práci je dôležité pracovať nie len na športovej, ale aj psychickej, či emocionálnej stránke svojho tímu.

Tréner Korn zostal zo dňa na deň bez práce, keď ho vyhodili z NCAA. Šancu venovať sa svojmu remeslu dostane na súkromnej dievčenskej strednej škole. Pri nástupe sa trénerovi Kornovi ani len nesnívalo, aká ťažká úloha ho čaká. Psychická a emocionálna stránka stredoškoláčiek je totiž oveľa komplikovanejšia ako jeho predchádzajúcich zverencov.

Tréner sa situácii dokáže prispôsobiť. Začne pracovať na svojej emocionálnej stránke. Naučí sa správať k svojim dievčatám empaticky. Už nie je len trénerom, ale aj kamarátom svojich zverenkýň. Vďaka tejto skutočnosti ide jeho tím rýchlo výkonnostne hore.


Disney Plus

Seriál „Big Shot“ vám ponúka desať častí plných emócií, radosti a nadšenia. Ak preferujete filmy a seriály zo športového prostredia, rozhodne si ho nenechajte ujsť. Vysielať sa začne od 16. apríla.

Viac o téme: #basketbal #Disney #novinka #rodinný #škola #stredná #tréner