Petra Vlhová má svoju vlastnú skladbu, postarala sa o ňu kapela Smola a Hrušky

Slovenská kapela Smola a Hrušky, bola založená v roku 1997 v Spišskej Novej Vsi a má na konte niekoľko hitov. Fanúšikovia sa vždy môžu tešiť na hudobne spracované aktuálne dianie, ktoré zvyčajne glosujú. Počas karantény nám chalani nadelili skladby „Kvások a Ja“ alebo singel „Vakcína“ s ešte stále aktuálnymi témami. Teraz vo svojej novej skladbe „Snehová Kráľovná“ ďakujú našej Petre Vlhovej za jej mimoriadne úspechy.

Naša slovenská zjazdárka Petra Vlhová dominovala počas celej sezóny. Podarilo sa jej vyhrať v rodnej krajine, počas pretekov v Jasnej a svojimi dvadsiatimi víťazstvami ukončila sezónu historickým úspechom, ziskom krištáľového glóbusu. Práve tento úspech bol inšpiráciou pre novú skladbu „Snehová Kráľovná“. O text aj hudbu sa postaral spevák z kapely Smola a Hrušky, Jozef Spoko Kramár. „Petrine víťazstvo aj následne odovzdávanie krištáľového glóbusu, bolo pre mňa neskutočne dojímavé. Musím priznať, že som si aj poplakal.“, vyjadril sa Spoko, ktorý bol „obdarovaný“ týmto víťazstvom práve na narodeniny. Vokálne party nahral Michal Kováčik.


P+C: Spoko Music 2021

Skladba vyšla 24. marca a hneď sa stretla s pozitívnymi ohlasmi. V texte sa okrem víťazstiev a famóznej Petry, dotýka aj vážnejších tém, ako napríklad financovanie športu, ktoré je ale podané odľahčeným spôsobom. Videoklip zachytáva zostrihy z úspešnej sezóny, víťazstvá a podporu, ktorú dostáva od svojich fanúšikov. „Moje emócie som miesto statusov zhrnul do tejto skladby. Verím, že sa aj Petre bude páčiť,“ ukončuje spevák.

Viac o téme: #A #hrusky #kralovna #kramar #petra #ski #smola #snehova #spoko #team #vlha #vlhova