Stowaway: Čierny pasažier na vesmírnej lodi, z ktorej niet cesty späť

Milovníci žánru sci-fi sa môžu tešiť na novinku z dielne Netflix s názvom „Stowaway“.  

Vo filme sa ocitneme na palube rakety s trojčlennou posádkou smerujúcou na Mars. Zoe (doktorka), Marina (veliteľka) a Kim (biológ) majú v pláne vo vesmíre stráviť dva roky a plniť tak svoju misiu. Krátko po štarte sa však vyskytne problém v podobe Michaela, strojného inžiniera, ktorý sa mal postarať o úspešný štart rakety. Michael, ktorý sa na palube ocitne náhodou sa automaticky stáva akýmsi „čiernym pasažierom“, ktorý pokazí hladký priebeh misie na Mars. Pretože je loď príliš ďaleko na to, aby sa vrátila späť na Zem, musí Michael zostať spolu s ostatnými na palube po celú dobu misie, pričom zásoby sú obmedzené. Keď sa však pokazia funkcie potrebné pre prežitie všetkých pasažierov, začína sa boj o život 4 ľudí na lodi, na ktorej dokážu prežiť iba traja z nich. Ako vyriešia členovia posádky situáciu, v ktorej ide doslova o život?

Vo filme sa navyše ako bonus objaví v úlohe doktorky Zoe aj Anna Kendrick, známa najmä z komediálnych žánrov ako sú filmy Pitch Perfect či Trolls. Po jej boku sa ocitnú aj mená ako Daniel Dae Kim či Toni Collette.


Netflix

Sci-fi triler z vesmírneho prostredia, ktorý rieši otázky prežitia v hraničnej situácii, si môžeme pozrieť na Netflixe22. apríla tohto roku.

Viac o téme: #2021 #Anna #film #Kendrick #movie #Netflix #scifi #Stowaway #thriller #triler