Sitkom Dad Stop Embarrassing Me! nás nielen pobaví, ale pripomenie aj vlastné tínedžerské roky

Poznáme to všetci. Do dvadsiatky, a občas aj po nej, máme pocit, že naši rodičia sa ukazujú v spoločnosti len preto, aby nás ztrápnili. Ten istý pocit má aj Sasha v novom sitkome, Dad Stop Embarrassing Me!

Seriál, ktorý mi veľmi pripomína spracovaním 90 roky, napísal oscarový herec a komik Jamie Foxx. Samozrejme neostalo to len pri scenári. Jamie si zahrá aj hlavnú postavu, Briana Dixona, otca Sashe (Kyla Drew Simmons). Tá je vo veku, kedy sa jej naozaj zdá, že ju otec len strápňuje. Brian sa však snaží byť nielen skvelým a moderným otcom, ale aj matkou, ktorú Sashe len prednedávnom stratila. Komické a niekedy náročné situácie, do ktorých sa spolu dostanú, na šťastie nemusí zvládať sám. Najväčšou pomocou mu sú najmä jeho otec (David Alan Grier) a sestra Chelsea (Porscha Coleman), ktorí mu pomáhajú s výchovou. 


Netflix

Napriek tomu, že mi sitkom pripomína 90 roky, humor je súčasný a určite sa v nejakých scénkach nájdete aj vy. Jamie Foxx nám dokáže, že nie je len skvelý scenárista, ale v seriáli si zahrá ďalšie 3 postavy. Avšak neprezradíme vám ktoré. Dokážete na to prísť sami? Skúste otestovať svoje pozorovacie schopnosti už 14. apríla 2021.

Viac o téme: #Alan #Coleman #Dad #David #Drew #Embarrassing #Foxx #Grier #Jamie #komédia #Kyla #Me #Porscha #seriál #Simmons #sitkom #Stop