Becky Hill nebude spievať naposledy

Becky Hill je anglická speváčka a skladateľka. Jej oficiálne meno je Rebecca Claire Hill a zúčastnila sa prvej speváckej súťaže „The Voice UK.“ Už v roku 2012 začínala ochutnávať hudobný svet. Samozrejme hudbe sa venovala od skorého veku a pôsobila vo viacerých kapelách. Objavila sa aj na viacerých živých vystúpeniach YouTube ako napríklad „Rebelations.“ V súťaži „The Voice UK“ sa dostala až do semifinále, odkiaľ bola bohužiaľ vyradená. Ale ani to ju neodradilo a začala sa venovať hudbe ešte viac.

Medzi jej úspešnú spoluprácu sa považuje skladba „Nothing Really Matters,“ ktorú nahrala s DJ-om Tiesto. Pred pár dňami dala svojim fanúšikom jasne najavo, že v hudobnom svete nekončí. Ale práve naopak. Predstavila novú pieseň „Last Time,“ ktorá je sprevádzaná aj videoklipom. Nový singel je prevzatý z jej pripravovaného debutového albumu „Last Time.“ Becky Hill má záľubu v tvorení tanečnej hudby spojenej s kúskami popu.

Skladba nám pripomína všetky naše hodnoty, ktoré sú súčasťou nášho vzťahu. Zmieriť sa s partnerom, ktorí s nami zaobchádza ako s druhou prioritou, nie je v poriadku. A preto posledný krát vstupujem do nového vzťahu. Už sa naďalej nechceme sklamať predsa, nie?


UMG (od vydavateľa Polydor Records)

„Tento rok mienim posunúť moju kariéru a moju hudbu na vyššiu úroveň, nielen vo Veľkej Británii, ale na celom svete. Milujem to, čo robím vášnivo, a dúfam, že sa vám rovnako ako mne páči tento singel a hudba, ktorú cez leto ukážem!“ Stručne a jasno sa vyjadrila. Ona nekončí. Ona len začala. Má jasnú víziu v hlave, ktorú si chce určite splniť.  Máte sa na čo tešiť, pretože jej skladby vás určite potešia.

Fantastické video a skladbu si môžete vypočuť a pozrieť na tomto videu.

Viac o téme: #album #Becky #dance #Hill #Last #music #new #song #Time