Disciples s Bshp pridávajú Solid Gold do kroniky elektronickej hudby

Opatrenia sa neuvoľňujú a ľudia by si chceli zatancovať. Aj o tomto je nová pesnička „Solid Gold“, ktorá svojou ľahkosťou prináša do sŕdc pôžitok.

Každý mladý človek preferuje zábavu. Zábava má ale v mladom veku taký úžitok, ako aj zlú stránku. Nový videoklip sa orientuje na to, aby priniesol v sebe základnú myšlienku, ktora má presvedčiť ľudí aby žili v prítomnom momente a dúfať, že všetko zlé, čo sa v mladosti udeje, pominie, a ostanú len tie najkrajšie spomienky.

Elektronická hudba bola vždy plná pozitívneho ducha. Vo videoklipe je tejto myšlienky tentoraz stelesnením žena, ktorá sa premáva po uliciach na skateboarde a z jej aury na obrazovkách vidieť mix už spomínaných pocitov. Hlava v oblakoch a telom prítomná, melancholická, no šťastná.


SME (on behalf of Ministry of Sound Recordings); Kobalt Music Publishing, AMRA

Disciple znamená v kresťanskej mytológii nadšeného zástanca Boha. Britskej skupine Disciples teda tento vibe nechýba. Čo sa týka hudobného priemyslu, na scéne nie sú dlho a súčasná pieseň vznikla krátko po trochu viac preslávenejšej kolaborácii s Dennisom Ferrerom.

Menej ľudí ale pozná druhú postavu tohto príbehu, a to je bshp. Ľudia teda s viac kreatívnym myslením si už môžu domyslieť, že ide o skratku „Bishop“. Bshp je krásnou blondýnou s modrými očami a má za sebou stvorené skladby ako „Passionfruit“ alebo „I am Kissing You“. Bishopin sladký hlas a oduševnené vokály si svoju opierku dokonale našli aj v hlbších a temnejších basových líniách. 

Viera, že stretnutie s vašou láskou bude príjemné už pred jej zrealizovaním je hlavnou ideou videoklipu dostupného na pozretie od 19. marca 2021. 

Viac o téme: #bshp #Disciples #elektronická #Gold #hudba #Solid #videoklip