Trailer: The Columnist – odvrátená tvár sociálnej sieti

Rok 2021 prináša množstvo filmových noviniek. Filmoví nadšenci si určite prídu na svoje. Spoločnosť Vertigo zverejnila vo Veľkej Británii nový trailer k temnému holandskému filmu „The Columnist,“ ktorý režíroval Iva van Aarta.

Film poukazuje na temnú stránku sociálnych sieti. Nie vždy nás ľudia na sociálnych sieťach zaplavujú pozitívnymi správami. Práve naopak. Sociálne siete sa stávajú zdrojom negatívnych ľudí. Agresivita a vyhrážanie sú čoraz častejšie. Film „The Columnist“ je práve o negativizme na sociálnych sieťach. Publicista a autor Femke je zaplavený anonymnými vyhrážkami na sociálnych sieťach. Ľudia so skrytou identitou si prajú jeho smrť. Jedného dňa pretečie kalich jeho trpezlivosti a rozhodne sa pomstiť. Je to varovný príbeh, o tom, čo sa stane, keď sa niekto rozhodne pátrať po online komentároch. Vo filme nájdeme bohaté herecké zastúpenie. Hlavná postava Femke je herečka Katja Mira Herbers, ktorú môžeme poznať zo seriálu Manhattan. Taktiež sa stretneme s talentovanými hercamiako sú Genio de Groot, Rein Hofman, Bram van der Kelen a Achraf Koutet. Všetci títo herci sa snažia ukázať čo sú vlastne sociálne siete a aký majú dopad na ľudstvo. Vo filme zistíte, že za negatívnymi správami sa môže ukrývať človek, od ktorého by ste to nikdy nečakali. Hlavná hrdinka príbehu zoberie spravodlivosť do vlastných rúk a rozhodne sa pomstiť.


Film Movement

Príbeh, ktorý by mal slúžiť ako ukážka toho, čo nie je správne. Nemôžeme šíriť zlú energiu prostredníctvom sociálnych sietí. Nikdy nevieme ako to môže danú osobu poznačiť. A hlavne netreba zabúdať, že všetko sa nám jedného dňa vráti.   

Trailer vyšiel 6. apríla 2021 a môžete si ho pozrieť na tomto videu.

Viac o téme: #Columnist #dráma #movie #socialmedia #the