Ghostbuster: Afterlife, návrat kultovej komédie ako ju nepoznáme?

Pred 37 rokmi nakrútil pôvodom slovenský režisér Ivan Reitman dnes už Oscarom ovešanú komédiu Krotitelia duchov. Vracia sa tento legendárny filmový kúsok sa v novšej, nadupanejšej verzii alebo budeme svedkami obrovského sklamania? Prvý trailer nám čosi naznačuje a dozvieme sa o čo v tomto veľkolepom filme pôjde!

Na klasickú zostavu, štyroch nezamestnaných parapsychológov môžeme definitívne zabudnúť. V hlavnej úlohe tretieho pokračovania tejto skvelej komédie uvidíme narozdiel od predošlých dielov 3 malých chlapcov. Jedným z nich je aj Finn Wolfhard známy aj zo seriálu Stranger things, ktorý je v mysterióznom žánre ako doma. Ale poďme sa pozrieť na dej tohto filmu. Single mama Callie Spengler (Carrie Coon) sa spolu jej dvomi deťmi (Mckenna Grace a Finn Wolfhard) sťahuje na opustenú farmu, ktorú im zanechal jej dedko. Farma sa nachádza v malom mestečku Summerville v Oklahome. Keď mesto zažíva sériu nevysvetliteľných zemetrasení, deti objavujú prepojenie svojej rodiny na originálnych Ghostbusters. Objavia tajné dedičstvo starého otca, ktoré im zanechal. Bol aj on členom tzv. Krotiteľov duchov? Zachránia malé deti svet pred duchmi? To a veľa ďalšieho sa dozvieme už čoskoro!


Movie Coverage

Ghostbuster: Afterlife mal naplánovanú premiéru v kinách už v lete 2020, ale vďaka pandémii covidu sa musela presunúť. Nakoniec sa premiéry dočkáme až 11. novembra 2021 v amerických kinách, do slovenských kín by táto kultová komédia mala prísť začiatkom budúcej zimy.

 

 

Viac o téme: #Afterlife #Duchov #Finn #Ghostbuster #Ghostbusters #Krotitelia #Oscar #Wolfhard