Skupina The Offspring sa vracia na scénu s energickým singlom „Let The Bad Times Roll“ i ďalším prekvapením

Americká punková kapela The Offspring patrí medzi skvosty tohto i predošlého storočia, no pre nich hudobná cesta ani zďaleka nekončí. Nedávno vydali nový rockový singel s názvom „Let The Bad Times Roll“, očakávať však môžeme omnoho viac.  

Fungujú od roku 1984 a stále sa im darí pretrvať na špičke hudobnej scény v žánri punku a rockovej muziky. Medzi ich chytľavé úspechy patria single ako „All I Want“ alebo „The Kids Aren’t Alright“. Ich výrazný prejav sa nedá prehliadnuť a centrom ich textov sú realita a každodenné problémy ľudí. 
 
V ich najnovšom singli „Let The Bad Times Roll“ svoju pozornosť venovali modernej dobe pandemickej a vo videu autenticky zobrazili, ako sa s ňou pasujú. Tesne pred oficiálnou premiérou videa členovia kapely spustili online stream na YouTube a fanúšikom priblížili nový singel s klipom: „Do videa sme obsadili 4 osoby, ktoré bojujú so znudenosťou počas lockdownu a neskôr začnú mať vidiny. Je to veľmi podobné ponorkovej chorobe, začnete blúzniť a uvedomíte si, čo sa vám v živote vlastne deje.“ Vyzdvihli tiež, že klip bol točený profesionálom Marcom Klasfeldom, na čo sú hrdí a nadšení sú aj z prichádzajúceho albumu. Aby toho nebolo málo, počas streamu prezradili i single, ktoré budú súčasťou nového albumu. Jedným z nich je „This Is Not Utopia“ mierený na svetové problémy tejto doby. 


UMG (v mene spoločnosti Concord Records) a spolky vlastníkov práv na hudbu (1)
 
Singel „Let The Bad Times Roll“ mal premiéru 25. marca, pričom počtom zhliadnutí už prekonal 1 milión a vás svojou energickosťou určite pohltí. 
 
 

Viac o téme: #článok #letthebadtimesroll #novinka #officialclip #punk #rock #TheOffspring