Nakuknime spolu do natáčania druhej série fantasy seriálu „The Witcher“

Konečne sme sa dočkali! 2.séria Witchera je natočená a čoskoro dorazí pred naše obrazovky. Poďme sa spolu zatiaľ pozrieť na zábery spoza scény. Ako sa natáčal tento jedinečný seriál s lovcom Geraltom (Henry Cavill) v hlavnej úlohe? Kde sa odohrávali všetky scény a ako dlho trvalo natáčanie ? Používali tvorcovia greenscreen alebo použili zábery z reálneho prostredia? To všetko sa dozviete v tomto článku!

Natáčanie druhej série Witchera sa skončilo a tvorcovia nám dovolili nakuknúť do zákulisia tohto dobrodružného seriálu. Zábermi spoza kamier nás prevedie Showrunner Schmidt Hissrich, ktorá nám čosi porozpráva o tejto veľkolepej snímke. Zahájenie natáčania druhej sezóny sa tak trošku tradične začalo uprostred mrazivého lesa počas noci. Od tej doby trvalo 158 dní, kým séria došla do zdarného konca. Počas týchto dní museli tvorcovia aj herci dodržiavať prísne hygienické opatrenia, kvôli šíriacej sa pandémii, čo bolo veľmi náročné keďže na tvorbe spolupracovalo 89 hercov a 1200 tvorcov. Druhá séria sa točila na 15 rôznych miestach a režiséri, ako sa sami vyjadrili, sa snažili využívať greenscreen čo najmenej a dodať seriálu autentickosť spolu s okúzlujúcou prírodou. Táto séria sa mala natáčať aj na Slovensku a v Českej republike, ale bohužiaľ vďaka pandémii sa natáčanie presunulo do Anglicka. Schmidt Hissrichg, nám ale prezradila, že sa v seriály objaví viacero nových hercov a samozrejme aj monštier, ktoré sme doteraz nepoznali a tak z tohto faktu nemusíme zostať sklamaní.


Netflix

Séria o Geraltovi patrí právom medzi tie najlepšie série a my sa už nemôžeme dočkať na druhú sériu tohto americko-poľského príbehu. Tvorcovia nám konkrétny dátum vydania neprezradili, ale podľa dostupných informácii by druhá séria mala prísť pred naše obrazovky koncom jesene 2021.

Viac o téme: #anglicko #Cavill #Česká #fantasy #Geralt #Henry #Hissrich #republika #Schmidt #Showrunner #Slovensko #the #Witcher