Nádherné sirény Doja Cat a SZA sa predstavia v novom klipe „Kiss Me More“

Novinka s názvom „Kiss Me More“ je názov najnovšieho singla americkej raperky a speváčky Doja Cat, ktorá sa v spomínanom single spojila so speváčkou Solánou Imani Rowe, ktorá je známa pod pseudonymom SZA. 

Obidve slečny nám priniesli okrem skvelej skladby aj drzý a odvážny videoklip. Pieseň sa objaví na treťom albume Doja Cat, s názvom „Planet Her“, bude pokračovať v nadväznosti na album z roku 2019 „Hot Pink“ a dorazí už toto leto. Ešte je dôležité spomenúť, že predchádzajúci album „Hot Pink“ získal tri nominácie na cenu Grammy: za najlepšieho nového umelca, nahrávku roka a najlepšie popové sólo za pieseň „Say So“.

Pieseň, ktorú vytvorili spolupracovník Travisa Scotta, Roger TK a Dojin tím Yeti Beats, TK a samozrejme Dr. Luke, má sviežu atmosféru, ktorá pripomína diskotéku a má aj pútavejší dej. V klipe režiséra Warrena Fu je herec „Grey’s Anatomy“, Alex Landi astronautom, ktorý havaruje na fantastickej planéte, kde stvárňujú Doja a SZA obrovské bytosti.  On riadi kajak po rieke, kde – práve vtedy prichádzajú odkazy Odyssey, ktoré ho obklopujú spevom sirén Doji a SZA. Vidíme Landiho zaveseného vo veľkej nádobe podobnej skúmavke, zatiaľ čo jeho skafander sedí na zemi a jeho rádio ho varuje, aby nezasahoval do obyvateľov planéty. Príliš neskoro: Ukázalo sa, že je to postava vo videohre, ktorú hrajú Doja a SZA, a počas toho veselo komentujú: „Ako sa volá táto planéta? E-A-R-T-H? “


Doja Cat

Videoklip mal premiéru 9. apríla 2021 a aktuálne sa nachádza na čísle 32 v kategórii trendy. Obdivuhodný je aj počet vzhliadnutý za tak krátky čas a to 12 miliónov. Tak čo ako sa páčia zvodné sirény vám? Musíte uznať, že dievčatá vedia ako byť sexi a ako si od mužov získať ešte viac bozkov.

Viac o téme: #dojacat #kissmemore #musicvideo #new #SZA