Camilo predstavil nový videoklip k skladbe „Millones“

Španielsky spevák Camilo úspešne prerazil v roku 2008 po výhre v súťaži Factor XS, neskôr si dal pauzu a v roku 2018 zmenil svoj imidž a opätovne naštartoval svoju kariéru. Známi je aj ako skladateľ pre mnohé hviezdy, ako Becky G alebo Natto Natasha. Minulý rok vyhral Latin Grammy Awards a vydal svoj prvý štúdiový album „Por Primera Vez“. V súčasnosti predstavil videoklip k skladbe „Millones“, ktorá sa objaví na jeho novom albume.

Skladba „Millones“ bola predstavená 7. apríla. Videoklip režírovala Evaluna Montanerová, spolu s jej manželom Santiagom Achaga. Vizuál zobrazuje párty pri bazéne, kde sa dvojica do seba zaľúbi na prvý pohľad, ale celý čas sa nevedia stretnúť a vždy sa minú. Spevák predstavuje Amora a dvojicu dá nakoniec dokopy. Celý príbeh odzrkadľuje text skladby. Ľahké letné tóny roztancujú nie jedného fanúšika. Video sa dostalo medzi trendy ani nie za 24 hodín a za päť dní sa môže pýšiť skoro siedmimi miliónmi vzhliadnutí. Premiéru videoklipu spravil spevák nezvyčajným spôsobom, pomocou živého vysielania, kde oznámil, že do odhalenia ostávajú posledné minúty.


CamiloVEVO

Spevák nedávno vystúpil v programe „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“, kde predstavil ďalšiu skladbu z jeho pripravovaného albumu „Mis Manos“. Camilo sa 15. apríla objaví na Latin American Music Awards, kde má zatiaľ aj šesť nominácií. Fanúšikovia sa môžu tešiť na ďalšie skladby z nového albumu, ktoré vznikli aj vďaka pandémii a lockdownom. Spevák sa vyjadril, že mu chýba kontakt s fanúšikmi a verí, že sa čoskoro stretnú na koncerte.

Viac o téme: #camilo #millones #mismanos #popmusic #por #primera #vez