Nadpozemská Alaina Castillo vás vtiahne do jej galaktického sveta v novinke „Indica“

Mexicko-americká speváčka a skladateľka Alaina Castillo, rodáčka z Houstonu, vydala 26.marca svoj najnovší singel s názvom „Indica“.

Alaina hovorí „no thanks“ ľúbostným piesňam a namiesto toho sa rozhodla venovať tuto pieseň milostnému príbehu o kultúre burín, ktorý má pre ňu obrovský zmysel. Alaina hovorí o tom, ako sa láska často popisuje, no namiesto toho vibruje opojným druhom, ktorý stimuluje myseľ ako droga. Pre tých z vás, ktorí nevedia, tak „Indica“ je kmeň buriny, ktorej sa často pripisuje pomoc pri relaxácii a vytváraní terapeutistického stavu mysle. Alaina Castillo sa v nedávnom rozhovore s „High Times“ rozprávala o tejto novinke a uviedla že práve táto „zázračná burina“ jej pomohla s napísaním tejto piesne. Rovnako tak aj štylistické rozhodnutia v tejto piesni dokonale zodpovedajú Alaininým cieľom.


Alaina Castillo

Pieseň dotvárajú vzdušné, upokojujúce vokály, ktoré sú spojené s činelmi mimo rytmu a tak vytvárajú uvoľnenú atmosféru, ktorá srdečne zapadá do hravosti tejto skladby. Na konci môžeme tiež zachytiť upokojujúci zvuk stekajúcej vody, ktorý prispieva tiež k pozitívnym vibráciam. Skladba „Indica“ je prevzatá z pripravovaného albumu Alainy, ktorý by mal doraziť neskôr v tomto roku. Okrem toho, že sme sa dočkali skvelej skladby, sa s nami Alaina podelila aj nový videoklip v ktorom je naozaj nadpozemská. Je veľmi kozmický, mimotelový a relaxačný. Cítime, akoby sme sa ponorili do Alaininej pokojnej mysle s týmito ohromujúci vizuálmi. O a na záver by som len chcela poznamenať, že tu dúhovú bundu s jednorožcom potrebujem! A čo vy?

Viac o téme: #alainacastillo #indica #musicvideo #new #song