Army of the Dead: Miliónová lúpež v Las Vegas plnom zombie

Viete si predstaviť, že by ste uprostred zombie apokalypsy mali ísť spraviť najväčšiu lúpež v histórii? Hrdinovia filmu „Army of the Dead“ vám ukážu ako na to!

Fenomén zombie apokalyptických filmov uchvátil v posledných rokoch ľudí z celého sveta a výnimkou nebude ani Netflix novinka „Army of the Dead“. Môžeme sa tešiť na jedinečnú atmosféru, akčný dej a heroické činy hlavných hrdinov v ich snahe ukradnúť 200 miniónov dolárov z uzavretej karanténnej zóny hemžiacej sa smrtiacimi zombie, ktorí sú ešte rýchlejší a inteligentnejší než kedykoľvek predtým. Legendárny tím zložený z najväčších odborníkov na lúpeže a zombie zabijakov na čele s hlavným aktérom Scottom Wardom (Dave Bautista) sa vydá na cestu do zdevastovaného Las Vegas aby ukradli čo najviac, kým zamorené mesto vláda vyhodí do vzduchu. Podarí sa im splniť zložitú úlohu a vyviaznu z mŕtveho mesta hriechu živí? 


Netflix

Režisér Zack Snyder, ktorý sa ujal réžie nového filmu má na svojom konte už niekoľko známych projektov, jedným z ktorých je aj zombie hororový film „Dawn of the Dead“

„Army of the Dead“ si svojich divákov zaručene získa brilantným obsadením, humorom a poriadnou dávkou akčných scén, v ktorých pôjde o život. Nový trailer, ktorý bol nedávno predstavený nám ponúka krátku ochutnávku toho, čo si už od 21. mája budeme môcť pozrieť na Netflixe.

Viac o téme: #2021 #action #akčný #apocalypse #apokalypsa #apokalyptický #Army #Batista #Bautista #Dave #Dead #Netflix #of #the #zombie