Vypočujte si novinku od J. Balvina a Khalida s názvom „Otra Noche Sin Ti“

Balvin a Khalid vydali spoločný singel s názvom „Otra Noche Sin Ti“ spolu s videoklipom režiséra Colina Tilleyho.

Skladba, ktorú produkovali Lexus a Keityn, je treťou ponukou z pripravovaného nového albumu spoločnosti Balvin. Táto skladba krásne ukazuje prelínanie Balvinových španielských textov spolu s Khalidovými anglickými veršami. Monochromatické hudobné video zasadené do hmlistého lesa spája spevákov v oduševnenej piesni. Pred premiérou videoklipu sa Balvin a Khalid predstavili v seriáli na YouTube s názvom „Released“, kde diskutovali o ich kreatívnom procese a o tom, ako sa obaja pôvodne stretli, prostredníctvom Twitteru.

Minulý mesiac kubánska hviezda J. Balvin, predstavil singel „Tu Veneno“, ktorý vychádza  z pripravovaného piateho albumu. Jeho nový album nadväzuje na minuloročný album „Colores“. Dátum vydania nebol zverejnený, ale Balvin pre Rolling Stone povedal, že príde „čoskoro“. „Tento nový album je o mne,“  povedal Balvin. „Je to prvýkrát, čo budem hovoriť o osobných veciach. Nikdy predtým som to neurobil.“


UMG (v mene spoločnosti Sueños Globales, LLC); UMPG Publishing

Balvin vydá túto jeseň aj pieseň pre kompilačný album k 25. výročiu spoločnosti Pokémon Company. Najnovším vydaním skupiny Khalid bola spolupráca s rastúcim skladateľom a skladateľom Wattsom na novom vydaní jeho piesne „Feels“ z roku 2018. Jeho posledný album „Free Spirit“ dorazil v roku 2019 a minulý rok upustil od sólovej piesne „Eleven“, plus niekoľkých spoluprác, napríklad „Know Your Worth“ s Disclosure a „Be Like To ” s Kaneom Brownom a Swae Leeom.

Viac o téme: #balvin #chesinti #j #khalid #new. music #otrano #video