Juhokórejská skupina TWICE ohlasuje comeback novým singlom „Kura Kura“

Juhokórejská skupina TWICE, zložená z deviatich členiek, ohlásila svoj comeback! Nový japonský singel „Kura Kura“ je prvou ochutnávkou ich pripravovaného japonského albumu, na ktorý sa fanúšikovia môžu tešiť už 12. mája.

TWICE debutovali v roku 2015 a na prvé priečky hudobných hitparád sa dostali so singlom „Cheer Up“, s ktorým sa im podarilo vyhrať niekoľko cien, vrátane ceny Pieseň roka 2016. Okrem úspechu v rodnej krajine sa im podarilo preraziť aj v Japonsku, a stali sa tak prvou kórejskou dievčenskou skupinou, ktorá získala platinovú certifikáciu od Recording Industry Association of Japan. Sú známe predovšetkým veselými a šialenými prvkami v choreografiách, ktoré sú napodobňované mnohými známymi umelcami.

Rok 2021 privítali s ich už ôsmym japonským singlom „Kura Kura“. Pre tých, ktorí nehovoria japonsky sa môže zdať názov piesne trošku vtipný. Ak sa chytáte za hlavu v domnienke, že dievčatá spievajú o dobre upečenom kurati, tak vás hneď vyvediem z omylu. Kura kura kura v anglickom preklade znamená niečo ako „my head is spinning“, dizzy dizzy“ čiže „točí sa mi hlava, mám závrat“.


WMG (v mene spoločnosti WM Japan)

Fanúšikovia sa 20. apríla dočkali aj nádherného videoklipu, ktorý doslova kričí duchom jari. Vo videoklipe sa striedajú viaceré scény, všetky s kvetinovou tématikou. Pieseň pravdepodobne hovorí o láske a každá členka vo videoklipe predstavuje iné vyobrazenie lásky. „Zakaždým, keď sa naše oči stretnú, moje srdce prestane byť.“ 

Očarujúce dievčatá z TWICE si v novom klipe „Kura Kura“ môžete pozrieť nižšie.

Viac o téme: #comeback #Japanese #klip #kpop #Kura #novinka #single #TWICE