„A Cinderella Story: Starstruck“: Pripomeňte si nestarnúcu Popolušku v modernom vidieckom štýle

Kto by nechcel žiť ako v rozprávke? V ďalšom prírastku do série filmov o Popoluške od Warner Bros sa dozvieme, ako by známy príbeh mohol vyzerať v súčasnosti. 

„A Cinderella Story: Starstruck“ je už šiestym filmom zo série, ktorú Warner Bros pred rokmi započali prvým filmom s názvom „A Cinderella Story“ z roku 2004. Odvtedy pribudli ďalšie: „Another Cinderella Story“ (2008), „A Cinderella Story: Once Upon a Song“ (2011), „A Cinderella Story: If the Shoe Fits“ (2016) a „A Cinderella Story: Christmas Wish“ (2019). 

Do zbierky tento rok pribudne aj ďalšia verzia nestranúceho príbehu, v ktorom sa netradične ocitneme vo vidieckom prostredí. V novej adaptácii rozprávky sa dozvieme príbeh mladej Finley Tremaine (Bailee Madison) vyrastajúcej na farme v malom vidieckom mestečku s jej macochou a dvoma nevlastnými súrodencami. Finley má jediný sen – stať sa herečkou. Keď sa dozvie, že v ich mestečku sa má natáčať hollywoodsky film, naskytne sa jej životná šanca, ktorú sa rozhodne využiť a ukázať sa na kastingu. Po nepodarenom vystúpení sa jej šance na moment rozplynú, to jej však nevezme odhodlanie získať jej vysnívanú rolu vo filme a tak nezostáva nič iné, iba vymyslieť plán „B“. Finley sa prezlečie za chlapca menom Huck, vďaka čomu získa druhú šancu zažiariť, čo jej tentoraz výjde. Čo by to však bolo za rozprávku bez princa? Finley vďaka svojmu nepodarenému číslu zaujme hlavnú hviezdu filmu – Jacksona Stone, ktorý sa zároveň stal aj jej kolegom vo filme. Dokáže Finley ukryť svoje tajomstvo pred svojou rodinou aj Jacksonom? 


Warner Bros. Entertainment

V hlavnej úlohe sa objaví Bailee Madison, ktorá sa preslávila ako detská hviezda v Disney seriáli „Wizards of Waverly Place“ či vo filme „Most do krajiny Terabithia“. Herečka sa nedávno dostala do nášho povedomia aj vďaka filmu z Netflix produkcie „A Week Away“.

Presný dátum premiéry filmu „A Cinderella Story: Starstruck“ síce ešte nemáme, ale môžeme sa naň tešiť niekedy v priebehu roku 2021. Oficiálny trailer k nemu si môžeme pozrieť už od 15. apríla. 

Viac o téme: #2021 #A #Bailee #Bros #Cinderella #date #film #Madison #movie #release #Starstruck #story #Warner