Foo Fighters vás pohltia exotickou oddychovkou v klipe Chasing Birds

Máte pocit, že je čas spomaliť a len tak si vyložiť nohy? Foo Fighters a ich nedávno vydaný album „Medicine At Midnight“ prináša ďalšie príjemné prekvapenie v podobe oficiálneho klipu pre singel „Chasing Birds“, ktorý vás naladí na tú správnu vlnu relaxu.  

V animovanom klipe nás kreslené Foo Fighters postavy sprevádzajú púšťou a zvláštnymi halucináciami, prelínajúce sa vo výrazných farbách a vlnivých efektoch. Textom skupina nešetrila, vyjadrujú zmiešané emócie a chuť nechať veci plynúť, aj keď nejdú podľa plánu.  
 
Na klipe pracovalo hneď niekoľko skúsených umelcov a spoluautorov, produkciu mali v rukách Nicholas Robespierre a Robyn Viney. Za réžiu animácií bol zodpovedný Emlyn Davis v spolupráci s Joshom Hicksom a kolektívne tak prispeli ku kvalitnému spracovaniu videa. 


SME (v mene spoločnosti RCA Records Label); Kobalt Music Publishing, BMG Rights Management (US), LLC, AMRA, UMPI a spolky vlastníkov práv na hudbu (1)
 
Klip vydali presne 20. marca a jeho zámer bol nasmerovaný práve ku kombinácií čísel 4/20, konkrétnejšie vyjadrujúcej Svetový deň marihuany.

Viac o téme: #at #birds #chasing #článok #clip #fighters #foo #Medicine #Midnight #official #rock