Queen Naija a Ari Lennox zistili, že chodia s rovnakým mužom

Americká speváčka Queen Naija začala svoju kariéru ako vloger na youtube a v roku 2017 podpísala zmluvu s nahrávacím štúdiom Capital Records. Ari Lennox je americká speváčka, ktorá je momentálne nominovaná na Grammy. Hviezdy R&B hudby sa spojili a vydali nový singel „Set Him Up“.

Skladba „Set Him Up“ vyšla 8. apríla spolu s videoklipom a ide o pútavý rozhovor týchto dvoch speváčok. Obe opisujú dokonalého muža, ale iným spôsobom. Neskôr však zistia, že chodia s rovnakým chlapom. Na záver videoklipu sa mu pomstia svojským spôsobom. Odkazujú tak na nešťastné zážitky žien, ktoré sa ocitli v podobnej situácií. O videoklip sa postaral režisér Val Vega a natáčal sa v Atlante. „Nahrávanie s Ari som si poriadne užila. Začali sme nahrávať dávnejšie a som rada, že sme to dokončili. Poznám veľa žien, ktoré zistili, že chodia s rovnakým mužom.“, uviedla Queen Naija.

Skladba je jedna z piatich singlov z deluxe verzie albumu „missunderstood…still“, ktorý vyšiel 16. apríla. S pôvodným album búrala rebríčky hitparád a dostala sa na prvé miesto v Billboard Top R&B Albums. Ak ste ešte nepočuli ostatné skladby, tak by ste to mali rýchlo napraviť.

Viac o téme: #Ari #himup #Lennox #missunderstood-still #Naija #Queen #r-b #Set