Po horore „Seance“ sa pôjde študentom späť na internát ťažko

Všetci vysokoškoláci alebo stredoškoláci mi dajú za pravdu, že život na slovenských internátoch sa dá častokrát porovnať s bojom o prežitie. No čo, keby bol váš internát miestom, kde zažívate paranormálne aktivity?

Strašidelný príbeh začína v momente, keď Camille Meadows prichádza na prestížnu dievčenskú akadémiu Edelvine. Krátko po jej príchode sa spoznáva so spolužiačkami a obzerá si nové prostredie, v ktorom bude tráviť nasledujúce študentské roky. Edelvine je síce prestížna škola, avšak pred pár rokmi ju postihla tragédia. Údajne v jednej z internátnych izieb študentka spáchala samovraždu. Ostatní spolužiaci majú odvtedy pocit, že jej duch nikdy neopustil brány školy a stále sa potuluje niekde po chodbách. Vo svojich izbách zažívajú rôzne nadprirodzené javy, ktoré si inak nevedia vysvetliť. 6 dievčat spolu s nováčikom Camille sa rozhodnú prísť záhadnému prípadu na koreň a uskutočnia večernú seancu, na ktorej sa chcú spojiť s duchom zosnulého dievčaťa. Nadránom sa však dozvedia, že jedna z nich zomrela a zvyšné dievčatá začnú premýšľať nad tým, koho svojou nevinnou seancou zobudili.

Horor „Seance“ zo študentského prostredia dievčenskej akadémie režíruje Simon Barrett, ktorý sa podieľal aj na písaní scenára. Scenár napísal aj pre iné hororové filmy ako napr. „You’re Next“ alebo „The Guest“, no najnovší film „Seance“ je jeho režisérskym debutom. Uvidíme, ako sa s touto rolou popasoval.


BD Horror

V hlavnej úlohe sa predstaví Suki Waterhouse (Camille), Madisen Beaty (Bethany), Ella-Rae Smith (Helina), Inanna Sarkis (Alice) alebo Seamus Patterson (Trevor). Premiéra hororového filmu „Seance“ je naplánovaná na 21. mája.

Viac o téme: #film #horor #novinka #Seance #shudder #simonbarrett #sukiwaterhouse