Ingrid Michaelson a Zayn Malik prinášajú posolstvo nádeje

Svet sa za posledný rok zmenil na nepoznanie. Mnohí z nás stále čakajú na pozitívne správy. Ľudia potrebujú veriť, že svitá na lepšie časy, že existuje svetlo na konci každého tmavého tunela. Aj ten najvyrovnanejší človek niekedy potrebuje počuť slová nádeje a pochopenia. Či už je to v momentálnej pandemickej situácii alebo v akejkoľvek ťažkej fáze nášho života. A presne takéto posolstvo nesie nová pieseň „Begin Again“ od Ingrid Michaelson a Zayna Malika.

Americká speváčka Ingrid Michaelson, ktorú môžete poznať podľa jej staršieho hitu „Girls Chase Boys“, napísala túto pieseň za 15 minút počas noci, kedy celá Amerika oslavovala úspech Bidena v prezidentských voľbách. Šialené však? „V tú noc to v mojom susedstve žilo. Ľudia sa radovali, búchali hrncami a panvicami z okien, spievali a tlieskali.“

V najnovšom príspevku na Instagrame prezradila, že pieseň „Begin Again“ slúži ako ľúbostný list jej rodnému mestu New York. Chcela ňou osláviť nádej, ktorá sa pomaličky vracia obyvateľom tohto mesta a zároveň pripomenúť ľuďom na celom svete, že spoločne sme silnejší.


The Orchard Music (v mene spoločnosti Cabin 24 Records); Cabin 24 Records LLC

„Begin Again“ je skladba, ktorá perfektne odzrkadľuje momentálnu situáciu vo svete, kedy sa veci s príchodom vakcíny hýbu k lepšiemu. Okrem toho skrýva odkaz, ktorý túži počuť každý človek na svete. A to, že vždy sa dá začať odznova. Vždy je tu nádej, ktorá nám pomôže udržať sa nad vodou. Ingrid so Zaynom v refréne spievajú: „Je to v poriadku, je to v pohode, dostaneme ďalší deň na to, aby sme mohli začať odznova, odznova.“ Po napísaní skladby Ingrid zistila, že vytvorila duet. Kontaktovala Zayna, o ktorom vedela, že s ňou už dlhšie túži spolupracovať. Vznikla tak nádherná balada doplnená videom s príjemnou atmosférou. Hudobné video zachytáva obyčajných ľudí uprostred pandémie, ktorí našli svoje šťastie v maličkostiach. Aj keď sa svet na dlhú dobu zastavil, stále existujú momenty, ktoré nám prinášajú radosť.

Ak máte dnes náladu pod psa, vypočujte si a pozrite videoklip k „Begin Again“. Prekrásne hlasy Ingrid a Zayna vám zaručene vyliečia všetky bolesti.

Viac o téme: #beginagain #duet #ingridmichaelson #klip #novinka #pop #ZAYN #zaynmalik