Delikátny seriál Little Birds vás omámi divokým zážitkom

wikipedia

Kontroverzný a výrazný seriál „Little Birds“ nachádza svojich prívržencov na rôznych miestach. Do kolien vás dostane nielen jeho netradičné spracovanie, ale hlavne téma erotiky bez výraznej cenzúry.  

Inšpirovaný poviedkami autorky Anaïs Nin, príbeh „Little Birds“ premieta život Lucy Savage, dedičky, ktorú čaká svadba v exotických končinách. Jej manžel Hugo jej však nesplní očakávané predstavy lásky a vášne, preto začne sama objavovať intímne a hypnotické tajomno mesta Tangier v 50. rokoch. „Little Birds“ poukazuje na život Lucy ako na ženu, ktorá sa neustále ocitá v zajačej diere pocitov, ale napokon prehĺbi svoje spojenie s nezávislosťou. V tomto bode spozná zvodnú a dominantnú Cherifu Lamor, ktorá sa stane centrom jej premeny.  
 
„Little Birds“ patrí medzi ťažké šálky kávy hlavne pre jeho prevratný a vyzývavý zámer. Napriek tomu dej vyobrazuje v humornej, provokatívnej a dojímavej forme vedúcej k sebaistote a skutočnej slobode. Okrem toho vás však určite upúta vizuálna stránka seriálu, v ktorej prúdia senzuálne farby, ornamenty či dramatické prestrihy.  


Warp Films
 
Premiéra série „Little Birds“ je plánovaná na 6. jún a užiť si ju môžete na online streamovacích službách. 

Viac o téme: #článok #dráma #littlebirds #romance #trailer #tvseries