Dennis Quaid pomôže sirotám novom filme od Netflixu Blue Miracle

Blue Miracle je pripravovaná inšpiratívna dráma založená na skutočnom príbehu Casa Hogar, sirotinca v mexickom Baji, ktorému hrozí uzavretie.

Film sleduje Omara Venegasa, ktorý sa celý svoj život bezúhonne venoval vychovávaniu mladých chlapcov. Potom, čo prišiel hurikán Odile, však hrozí Casa Hogar definitívne zatvorenie. Jedinou nádejou chlapcov je vyhrať peniaze v známej rybárskej súťaži Bisbee’s Black & Blue.

„So všetkým, čo je proti nim, je Blue Miracle pozoruhodným skutočným príbehom toho, ako sa Omarovi a jeho chlapcom podarilo spojiť sily a dosiahnuť niečo, čo sa javilo ako nemožné. Ich neuveriteľný príbeh si bezpochyby získa srdcia divákov po celom svete,“ tvrdí producent Ben Howard.


Movie Coverage

Blue Miracle režíroval Julio Quintana a na scenári sa podieľal spolu s Chrisom Dowlingom, ktorý napísal scenáre k filmom ako Run the Race, Priceless či Where Hope Grows. Zatiaľ čo Blue Miracle nebol pôvodne pripojený k streamovacej spoločnosti, Netflix film získal vo februári 2021 a vypustí ho 27. mája 2021.

Viac o téme: #bluemiracle #dráma #Netflix #truestory